Скулптуриране на тяло

Скулптуриране на тяло

Скулптуриране на тяло

Иновативна  терапия, която ефективно отстранява целулита във всички стадии и моделира контурите на тялото. Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточен целулит, подобрява общото състояние на организма. Този метод разпознава целулита и го отстранява дори и в напреднал стадий (фиброзен целулит). За максимален ефект aпарата добре се комбинира с: антицелулитен масажтерапия Гипс Клин и/или Криолиполиза

EndoSpheres Тherapy-spademetra

Скулптуриране на тяло

Скулптуриране на тяло

Клинично тестван, неинвазивен начин за лечение, изискващо само 48 часа интервал между процедурите. Клиентите могат да правят повече от 1  терапия седмично, за да постигнат по бързи резултати.

За разлика от останалите апаратни методи за моделиране на тялото, при които действа кавитационна вълна, ултразвук или инжекционно въвеждане на различни антицелулитни продукти, тя е изцяло  физическо третиране и  точно поради тази причина има и толкова малко противопоказания, което автоматично превръща процедурата в подходяща за всеки.

Лимфодренажът, който се извършва, изцяло пречиства организма от токсините, което  води до подобряване тонуса на тялото и за това трябва да бъде част от живота на всеки. Пречистването на тялото освен лечение, е и превенция.

Помощник още и в борбата с тежестта в краката. Ако някога сте имали усещането за тежки и уморени крака, чувствате глезените си подути и стъпалата напрегнати, това е резултат от неефективна кръвна и лимфна циркулация в крайниците. Технология реактивира циркулацията и стимулира лимфната система. Премахва тежестта в краката по бърз и ефективен начин. 

EndoSpheres Тherapy-spademetra
Медицинска апаратура за антицелулитна терапия, чрез нискочестотни импулсни токове. Възможностите на апарата са:
Пускане на видеото

Скулптуриране

Терапията премахва болката в гърба, стимулира кръвообращението и има  тонизиращ ефект! Благодарение на стимулиращото мускулите действие, апаратът заздравява основните мускулни групи и подобрява усвояването на кислород. Препоръчително е да се комбинира с възстановителен или лечебен масаж. 

Тонизира кожата и стимулира производството на колаген и еластин. Необходимостта за тонизиране на кожата може да бъде в резултат на загуба на килограми, стареене на кожата, неправилно хранене и вредното въздействие на околната среда.
С накрайника със силиконови сфери чрез микровибрация и микрокомпресия, в комбинация с лек натиск от страна на терапевта, се извършва дълбокотъканен масаж.

Редовна цена
200 лв.
Пакет от 10 терапии: 1800лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж