Дренираща терапия с Люта чушка

Дренираща терапия с Люта чушка

Редуциране на целулита с отслабващ ефект. Силна термо-терапия, която стимулира тялото да елиминира мастните натрупвания по естествен път. Подобрява тонуса на тъканите в дълбочина. Линия за третиране на тялото, разработена с цел елиминиране на токсините и акумулираните течности. Предизвиква интензивно кръво-напълване и усещане за топлина, която трае от 30 минути до 2 часа след терапията. Увеличението на температурата в третираните зони, подобрява микроциркулацията в резултат, на което организма изгаря по-голямо количество мастни натрупвания. Терапията не е подходяща при клиенти с разширени вени и чувствителна кожа.

Терапия с люта чушка ще Ви помогне за:

Червеният пипер съдържа веществото „капсаицин“. Последните научни изследвания в козметологията категорично доказват изключително мощното въздействие на капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини, като намалява апетита. Дрениращата терапия с лют червен пипер в SPA DEMETRA е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин. Терапията е подходяща за хора, които искат ефективно и трайно за загубят излишните килограми. Tерапията предоставя възможност на SPA DEMETRA да предложи на своите клиенти, още една програма за постигане на така желаните резултати по най-бързия и ефективен начин. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 терапии.

Редовна цена
65 лв.
Пакетна цена за 10 процедури – 400лв. /40лв./
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL