fbpx

Криолиполиза

SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето красиво тяло. Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините. Борим се с целулита – „Режим замръзяване“

ХИТ В ЕВРОПА – КРИОСЛИМ
Криолиполизата е технология за отслабване и борба със затлъстяването. Тя е неинвазивен метод, чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Чрез този метод се постига красиво изваяна фигура без натоварване във фитнеса. Криолиполизата е нов начин за намаляване на мазнините в определени проблемни области на тялото. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата (замразяване) и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до козметично намаляване на мастните натрупвания. По време на процедурата се усеща лек поносим вакуум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват, чрез нормалните метаболитни процеси на организма. За постигане на максимален ефект между криолиполизата и след пакет, е желателно да направите антицелулитен масаж, Гипс Клин или RF. Препоръчителен брой процедури 10-16, направени по 2 в седмицата. След 5-8 седмици могат да се правят поддържащи процедури.

Благодарение на обединяването на последните най-модерни технологии в едно, апаратите ни ще Ви помогнат да си възвърнете формата за много кратко време. При тях се използват едновременно следните технологии:

• Криолиполиза – разгражда локални мастни депа;
• Криоелектрофореза – разгражда мастните депа на по-недостъпни участъци и вкарва лечебния продукт в дълбочина;
• Кавитация – топи скоростно дълбоки мастни натрупвания;
• Радиочестота – стяга отпуснатата кожа;
• Вакуум и електростимулация – действат като лимфатичен дренаж и едновременно стягат мускулите, и изглаждат кожата.

Ice Sculpting Q1 - система за редукция на тялото

Цени: 380лв./цяло тяло

Зона по избор /20мин./ 65лв.

Зоните са: корем, паласки, седалище, бедра – вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче

Препоръчително: зоната да се третира 40, 60 до 80мин. в зависимост  дебелината на кожата, разпределението на мастната тъкан в тялото, прага на чувствителност на клиента и проблемната зона.

Резервирайте час: 0885 877 866

УНИЩОЖИ МАЗНИНИТЕ ЧРЕЗ ЗАМРАЗЯВАНЕ

Ice Sculpting Q1 – система за редукция на тялото

/ вакуум, лазер, криолиполиза, електропорация/

Нов неинвазивен начин за намаляване на мазнините-Ice Sculpting Q1 система за редукция на тялото. Вакуум с криолиполиза: Специалният апликатор се разполага върху избраната проблемна зона, за да се комбинира вакуумно действие, което подобрява кръвообращението и криотехнология за охлаждането му. Мастните клетки (адипоцити) в тъканите (под дермата) са клетки, богати на наситени мастни киселини, особено чувствителни към излагане на студ;  IceSculpting Q1 система води до намаляване на мастните клетки, без да се уврежда околната тъкан. Апарата има програма за лазерни и динамични вибрации: Динамичният вибриращ масаж се комбинира с лазерно загряване на тъканите с ниво /5 до 10 мм дълбочина/ за стимулиране на колагена в кожата и разграждане на подкожни мазнини. Намалява размера на мастните клетки и така те  губят кръглата си форма след което се разрушават  и отделят вътреклетъчна мазнина, което от своя страна води до ефективно локално разграждане в проблемните зони. Никакви други клетъчни структури не са засегнати (кожа, вени или нерви). Засилва  естественият метаболитен процес, използван от тялото ви като енергия. Забележка: това действие не е мигновено, а плавно.Чрез втечняване се  изхвърлят разградените мастните клетки (наричано още липолиза).

За постигане на максимален ефект при този метод е добре да се използва активна съставка в борбата с целулита. Серум и/или контактен гел с отслабващ ефект по време на процедурата, както и професионална грижа в домашни условия.