fbpx

Липолазер

Отслабване с липолазер.Липолазер – стопяване на обиколки

4D ЛИПОЛАЗЕР е най-новата система за скулптуриране на тялото. Това е най-новата система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Липолазерът, увеличава загубата на мазнини контролирано.

Какво е Липолазер?

Технологията ЛИПОЛАЗЕР реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно. Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm. Влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Това е система, за загуба на мазнини, която е безболезнена и дава мигновени резултати!

Технологията

Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – ниско честотна лазерна терапия) е проучвана и използвана в продължение на 30 години за много био медицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти. Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), който се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които стават достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. Човешкото тяло е енергийна машина – приема гориво (чрез прием на калории), преобразува горивото в енергиен ресурс, складира (като триглицериди в мастните клетки) и освобождава при нужда (мастните клетки освобождават триглицериди). Предизвикателството в този процес е, че понякога тялото складира повече енергия в мастните си клетки, отколкото има нужда. Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур. Лазерната топлина, провокира хиперплазията на подкожните дермални структури – колаген и еластин- така третираната зона става по – стегната и еластична. За още по добри резултати, може да се съчетае с 15мин. колариум.

Благодарение на този процес, молекулите преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 – 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8-12 до 24. Процудерите се правят през два дни.

Какво се препоръчва след такава процедура?

След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на вода (мин. 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.

В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър

  • След всяка процедура е желателно да се прави 10мин активна гимнастика,за да се задействат обменните процеси.

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Липолазер?

Липолазера разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките, изглажда целулита. Ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура. Загубата на сантиметри от третираните участъци, могат да варират в зависимост от метаболизма на клиента.

При кои случаи е противопоказна процедурата?

Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи, високо кръвно налягане, злокачествено заболяване, бременност и кърмене, висока температура, сърдечни заболявания, менструален период, чернодробно заболяване (хепатит, цироза),епилепсия, хора с метални импланти и пейсмейкъри.

Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:

• Напълно безболезнени и безопасни процедури
• Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка
• Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините
• Постигат се бързи резултати, видими още след първата процедура – обиколката намалява с 1 до 4 см
• Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.
• Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.

Резултати

Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра свиване в обиколката след всяка терапия. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури в продължение на 4 седмици т.е. по две процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

Зони, които се третират с ЛИПОЛАЗЕР:

• Двойна брадичка;
• Външната и вътрешната част на бедрата;
• Гръб;
• Корем;
• Седалище;
• Ръце;
• Мастни натрупвания в областта на коленете и глезените.

Използвайки, ниско ниво на лазер, ЛИПОЛАЗЕР е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката и дори на ръцете. Стандартно се третират 2 съседни зони.

Ще се възвърнат ли оново мазнините?

Резултатите от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословно хранене и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати.

Цени: 100лв./2 зони по избор – 30min/

Зоните са: корем, паласки, седалище, бедра – вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче

Резервирайте час: 0885 877 866