ЛИПОМАСАЖ V8 – АНТИЦЕЛУЛИТ И ОТСЛАБВАНЕ

ЛИПОМАСАЖ V8 – АНТИЦЕЛУЛИТ И ОТСЛАБВАНЕ
Ултразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум
Липомасаж V8


Липомасаж V8 – Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата. Снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика. 
Липомасаж V8 – Pазбива натрупаната излишна мастна тъкан. Подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма. Заличава белезите по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми. За V8 масажа НЕ е необходимо специално трико.

Технология ЛИПОМАСАЖ V8:

В основата му е уникална разработка – elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включващ инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки  енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. 

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, който подлагат кожата на вид енергична гимнастика – разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, подобрява метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. Освен разграждане на  липоцитите /мазнините в клетката/ с технологията заложена в V8 имаме увеличаване на производството на колаген. По този начин кожата става по-еластична и придобива видимо по-здрав без стрии.

Липомасажът въздейства върху организма по следните начини:

Историята:

Към края на 70-те години на двадесети век Луис Пол Гите страда от мускулни и кожни увреждания, получени от автомобилна катастрофа. Белезите са третирани с лечебни-терапевтични масажи, но масажите отнемали много, а резултатите зависели от уменията на конкретния терапевт. Това довежда до използвне механичен метод за постигане на същия ефект като при ръчните масажи. Тази механична система позволява терапията да бъде извършена по-бързо и по по-подходящ начин.

Огромно преимущество на V8 техниката е възможността й прецизно да третира единствено проблемните области. Дори „портокаловата кожа”, която издържа на диети и упражнения, може да бъде заличена. С новият апарат V8C1 клиентите на SPA DEMETRA ще имат възможността да изгорят мазнините, натрупани в проблемните зони /ханш, корем, паласки, седалище, бедра- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче/.

Какво е ЕLOS Технология?

“Еlos” технологията е революционна стъпка в практиката на естетичната медицина, която комбинира биполярна радио- честота (RF) със светлинна енергия – лазерна, IPL или инфрачервена. Тя е заложена в апарата V8, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита и за подобряване формите на тялото. При повечето клиенти процедурите с V8 са безболезнени и релаксиращи. Те изпитват усещане на топлина, облекчение и дълбоко масажиране на тъканите. V8 съчетава в себе си преимущества присъщи на следните познати технологии:

1. Биполярна радиочестота /RF/ и инфрачервена светлина /IR/ – за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, като разширява кръвоносните съдове, и увеличава метаболизма на мастните клетки.

2.   Вакуум – за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.

3. Ролки за механичен масаж – стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности. V8 се предлага с два апликатора: голям – за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб, и малък – за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци. Клинични изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури.

Приложение:

Успешно се прилага при: борба с  целулита, моделиране на тялото, отпусната кожа, възстановяване след бременност, отточни крака, anti-aging, след липосукция,  локализирани мазнини, белези, стари стрии.

Честота и брой на процедурите:
Оптимални резултати се постигат с пакет от 16 -20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките. За поддържане на резултата след основния пакет процедури се препоръчва по една до две поддържащи процедури месечно.
Резултати:
Защо V8? Предимства на апарата:

ЛИПОМАСАЖ V8 – АНТИЦЕЛУЛИТ И ОТСЛАБВАНЕ

С най-новата V8  технология и комбинацията с CrazyFit, естествената липолиза (изгаряне на мазнините) се увеличава с повече от 70% след 16 процедури с новия V8C1 . Ексклузивната технология е патентована .
Проучването показва, че адипоцитите (т.е. мастните клетки) във феморалната област се елиминират по-трудно. Съответно там се натрупват повече мазнини, отколкото могат да се изгорят. V8C1 радикално усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини. Елиминирането на локализираните мастни натрупвания се удвоява. V8C1 е единственият механичен начин за третиране на целулит, отпусната кожа и мастни натрупвания.

След 16 процедури, упоритите мастни натрупвания изчезват, линиите са рескулптурирани, целулитът е изгладен, а отпуснатата кожа е стегната по естествен път. С времето, качеството на кожата се подобрява с 26% и фигурата е все по-тонизирана. Tерапията с V8C1 е единствената естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол над храните и лекарствата), като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.

За бърз, видим и траен ефект е добре V8 да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. 

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL