Бразилско дупе

Бразилско дупе
бразилско-дупе-спадеметра-wellness

Бразилско дупе

СТЕГНАТО БРАЗИЛСКО ДУПЕ Коя жена не желае да има стегнато и добре оформено дупе, като на Бразилка? Когато мислите за бразилско дупе сигурно си представяте Дженифър Лопес? SPA DEMETRA добави в спа менюто си терапия „Бразилско дупе“ за моделиране на седалището. Отслабваща терапия от ново поколение, която действа като спирачка на мастните клетки. Терапията има комплексно действие за отстраняване на целулита и излишните сантиметри, действа за намаляване на стрийте и стяга седалището. Отслабващата термична маска осигурява по-бързо и по-добро проникване на активните съставки. Терапията е локална и дава отлични резултати при отпуснати тъкани, мастни депа и целулит по краката, бедрата и седалището. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 терапии.
Терапия “Бразилско дупе”:
Пускане на видеото

ТЕРАПИЯ ПЛОСЪК КОРЕМ

Коремът е най-уязвимата част от тялото, по отношение на затлъстяването,заради дебелият кожен слой. Мускулатурата му е ленива, полуподвижна и най-малко се натоварва. Освен това е защитен с дебел кожен слой и позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули. Стопяването на мазнините става, чрез масаж, гимнастика и правилно хранене. Oсвен във фитнеса, плосък корем може да постигнете и в SPA DEMETRA Но и след намаляването на обема на корема много лесно отново можете да го докарате в предишната му форма. Терапията ПЛОСЪК КОРЕМ е силна за моделиране на коремната област, води до трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките. Коремът е по-плосък, а талията по-финна. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.Терапията е подходяща за родилки, за възстановяване след раждане.

Терапия плосък корем:
Редовна цена
75 лв.
Резервирайте час

ВАКУУМНА МАШИНА ЗА ПОВДИГАНЕ НА ДУПЕТО

ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА ВАКУУМЕН МАСАЖ

Бразилско дупе

Бразилско дупе

ВЕНДУЗНА ТЕРАПИЯ, ПОВЛИЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ, УГОЛЕМЯВАНЕ И СТЯГАНЕ НА СEДАЛИЩЕТО

Изпoлзвa нeтoĸcичнa, бeзвpeднa и бeз нaличиe нa cтpaнични eфeĸти физиoтepaпия. Ритмичeн  мacaж, ocъщecтвявaн чpeз въздyшни пoтoци. Πo тoзи нaчин ce cтимyлиpa ceĸpeциятa нa тeлecнaтa ĸpъвoнocнa cиcтeмa и тъĸaнитe нa мycĸyлитe пoлyчaвaт нeoбxoдимитe xpaнитeлни дoбaвĸи, пocтигaйĸи aepoбeн eфeĸт.

 

Допълнителното налягане на вендузата засилва освобождаването на натрупаните в клетките и в междуклетъчното пространство токсини и още по-мощно активира кръвообращението и лимфооттока. По този начин се подпомага процесът на детоксикация, изчистването на хронични възпалителни огнища и освобождаването на дълбоките уплътнения и сраствания в меките тъкани. Така осезателно се подобряват еластичността на кожата и нейния тургор. Подобрява се обмяната на веществата в подкожната тъкан и се предотвратява подпухването и прекомерното задържане на течности, стимулират се регенеративните процеси. Увеличеното количество абсорбция на кислород, ускорява елиминирането на отпадъците. Засиленото кръвообращение,  подобрява метаболизма и храненето на тъканите, увеличава се пропускливостта на кръвоносните съдове и клетките.

С помощта на вакуума:

ТЕРАПИЯ за стагане на седалището

Специално разработената вакуумна помпа подобрява размера и формата на дупето, без болка. С помощта на апарата може да имате естествено, стегнато и красиво дупе като на бразилка.

1. Вакуумната помпа може да абсорбира мастни частици и течности и след това да ги накара да влязат в тъканта и клетките на седалището, оставяйки го по-стегнато.
2. Изхвърля токсините и пречиства лимфната система, изгражда и активира нова кожата, подобрява микроциркулацията, подобрява еластичността на колагена, повдига увисналите мускули.
3. Подобрява еластичността на мускулната тъкан и фибрите, възстановява естественото повдигне и формата на седалището.
4. Ускорява трансформацията на мастни киселини, безопасно и ефективно премахване на излишните мазнини, намаляване на теглото, отслабване на тялото, премахване на излишните мазнини по седалището, подобряване на формата на краката, стягане на кожата, лимфна детоксикация, лечение на целулит, подобряване на задните части за реализиране на перфектен контур на тялото.
5. Апарата е специално проектирано устройство за да подобри размера и формата на дупето без нужда от силиконови инжекции или операция.

 

BODY FIRMING PROGRAM / ANTI-CELLULITE PROGRAM

BODY FIRMING PROGRAM
Стягаща маска + бустер концентрат – осигурява интензивно стягане на тези части на тялото, за които е характерно отпускане (дупе, гърди, ръце и др), благодарение на активните вещества: екстракт от соя (маска) и органичен силиций 6%, DMAE 2,5%, фосфатидилхолин 0,5% и фресколат 1% (бустер). Възстановява здравината и стегнатия вид на кожата, бори се с отпускането на кожата, със стягащ и тонизиращ ефект. Възстановява гъвкавостта и еластичността на кожата. Стимулира регенерацията и реструктурирането на кожата. Подобрява външния вид на кожата, с хидратиращ и анти-оксидантен ефект

ANTI-CELLULITE PROGRAM Анти-целулитна маска + бустер концентрат – елиминира мастните натрупвания, благодарение на голямото съдържание на Гуарана и Кофеин (маска) и Фосфатидилхолин и Кофеин (бустер) Редуцира всички типове целулит и мастните натрупвания. С липолитичен ефект, подобрява кръвообръщението. Фигурата възстановява своя слаб и стегнат контур.

Бразилско дупе

Бразилско дупе

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА

Бразилско дупе

Екстракт от гуарана: ускорява метаболизма на клетките и съдейства за елиминиране на натрупаните мазнини и целулит.

Кофеин: със силен липолитичен, дрениращ и анти-оксидантен ефект.

Фосфатидилхолин: с липолитичен ефект, способен да осапунва мастните натрупвания, влияе върху всички типове целулит.

Стволови клетки от алпийска роза: поддържа хидратацията и предотвратява дехидратацията; защитен ефект.

Органичен силиций: подобрява еластичността и хидратацията на кожата; ускорява метаболизма и регенерацията на  клетките; предотвратява гликацията; анти-оксидант.

DMAE: анти-оксидант, действа на мускулните контракции, поддържа мускулния тонус, подобрява еластичността на кожата, оказва стягащ и моментален лифтинг ефект в третираната зона.

Соев екстракт: подобрява здравината, тонуса и еластичността, ремоделира тъканите и прави кожата стегната и гладка.

Frescolat: детоксикиращ и моментален освежаващ ефект

Dermotenseur: с лифтинг ефект, образува стягащ филм.

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL