Стягаща програма

Стягаща програма

Стягаща програма

Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Целта и е да предотвратим отпускането на кожата и загубата на еластичност. Ако нямате килограми за сваляне, а кожата ви вече е изгубила своята еластичност, то отново това е най-подходящата терапия. Терапия е със силна концентрация на колаген и еластин, стимулира производството му и придава на кожата един по здрав, стегнат и еластичен вид. За бърз, видим и траен ефект е добре терапията да се комбинира с Радиочестотен лифтинг RF и/или КолариумЗа дълготраен ефект се препоръчва 1 програма от минимум 16 процедури. 

btl VANQUISH + KOЛАРИУМ има комплексен ефект:

Стягаща програма с колаген и черен пипер

Терапия от ново поколение! Черен пипер против портокалова кожа.

Стягаща терапия с черен пипер и колаген 

Подправката топи целулита в дълбочина в комбинация с антицелулитния – ароматерапевтичен масаж с етерични масла от черен пипер и колаген. Една по-различна процедура, съчетана със специфичен лимфен дренаж. Набляга се на вътрешна част на бедрото – зоната, която най-лесно се отпуска! Колагенът и черния пипер се борят заедно срещу неестетичните проблеми, като действат стягащо и антицелулитно там, където най-много ни се иска!

С напредване на възрастта, кожата Ви губи част от своята еластичност и здравина. Част от това се дължи на загубата и разлагането на колагена в дермалния слой на кожата. Колагенът съществува естествено в нея като структурираща поддръжка. Губейки колагена по време на целия процес на стареене, кожата Ви става по-тънка и бръчките започват да се появяват, тялото се отпуска. Стимулирай колагена и стегни тялото си.

Редовна цена
100 лв.
Антицелулитен масаж със стягащ ефект – 75лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините. Борим се с целулита чрез „Режим замразяване“
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ