Втора кожа ръце/плосък корем

Тонификанте ръце

Втора кожа ръце/плосък корем

Втора кожа ръце/плосък корем

Високоефективна и дълготрайна терапия за извайване силуета на ръцете- терапия втора кожа ръце “Прилеп”!

След дългогодишна работа с различни методи и терапии за отслабване, SPA DEMETRA предлага иновативна „скулптурираща“ система, която съчетава две действия едновременно. Това я прави изключително ефективна при третиране на целулит, стягане на кожата и извайване на силуета. Терапията е разработена за стягане и оформяне на контурите на ръцете. Активните съставки въздействат върху развиването на всяка мускулна група, именно в уязвимите места. Подобрява кръвообращението, което пък работи за по-добра еластичност и предизвиква тонизиране на кожата, и стягане на тъканите в дълбочина. Комбинацията с липoмасаж ще има изключително голяма ефективност, за по-трайни резултати, които стават видими веднага след първата процедура – стегната и тонизирана кожа. Неприятното отпускане на ръката между лакътя и рамото не е запазено само за жените. То може да бъде проблем и за силния пол. Причинява се от увисването на кожата и наднорменото тегло, и е почти невъзможно да се преодолее с обикновени рутинни упражнения. Понякога се получава и след рязко отслабване, което се дължи не толкова на топене на мастна тъкан, колкото на загуба на мускулна маса. Това се случва, когато човек разчита за намаляването на теглото само на ограничаване на калориите и не полага никакви физически усилия. За максимален ефект е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 масажа. В началото / до третият масаж -всичко е строго индивидуално/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно.

Втора кожа ръц/плосък корем

Втора кожа ръце/плосък корем

ПЛОСЪК КОРЕМ Корема е една от най-уязвимите части от човешкото тялото, по отношение на затлъстяването, заради дебелият кожен слой, което позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули. Oсвен във фитнеса, плосък корем може да постигнете и в SPA DEMETRA. Терапията ПЛОСЪК КОРЕМ за моделиране на коремната област води до трайна загуба на сантиметри чрез въздействие в дълбочина на клетките. Коремът е по-плосък, а талията по фина. Терапията е подходяща за родилки, за възстановяване след раждане. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
50 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж