Кавитация с вакуум

кавитация с вакуум Технология:

Кавитация с вакуум – Технология за извайване на силуета и стопяване на мазнините неинвазивно, без болка и неприятни усещания. Благодарение на петте програми, с които разполага апаратът се справя с излишната мастна тъкан и Ви позволява да се сдобиете с едно по-стегнато и фино тяло.

Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините – Система V8 C12, с кавитация с вакуум. Апарата комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на цялото тяло. Апаратът е създаден да разгради мастни натрупвания и да моделира по-фино и стегнато тяло.

Кавитацията с вакуум е процес, предизвикващ отслабване на организма с помощта на ултразвук.

SPA DEMETRA разполага с два ултразвукови апарата за кавитация с вакуум използвани в естетичната медицина, различни по своите параметри и комбинация с вакуум, за по-добър резултат за изхвърляне по естествен път, чрез лимфната и отделителната система на разградените мастни клетки в локализираните зони. Благодарение на кавитацията с вакуум в SPA DEMETRA, Вие можете да моделирате и промените формата на тялото си, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания в проблемните зони без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см. от обема на тялото за една процедура. 

Кавитация с вакуум и Липомасаж V8 за цяло тяло

Защо кавитация с вакуум?

Кавитацията с вакуум е процес, предизвикващ отслабване на организма с помощта на ултразвук. Методът кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Те се пукват /поради промени в налягането/, мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Този процес наподобява много процеса кипене. Разликата между кавитацията и процеса на кипене е, че при кипенето, поради покачване на температурата, за да може да се достигне точка на кипене, изпарението се увеличава, докато при кавитацията, температурата и изпарението остават постоянни. Мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

Ултразвуковите вълни въздействат, като водят до ограничаване обема на мазнините /мастните тъкани омекват/, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа, като се изключи операция (хирургическа интервенция).

Процедурите с кавитация са подходящи при:

Противопоказания:

• Форми на чернодробно заболяване, повишени стойности на холестерол и сериозни проблеми с бъбреците, защото процедурата е свързана с преработката и изхвърлянето на разрушените мастни субстанции;
• Тежка хипертония, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли. Разширени вени, флебит и тромбофлебит, заболявания на щитовидната жлеза, при болни от злокачествено заболяване или епилепсия;
•      Бременни или кърмещи жени;
• При алергии на кожата, изгаряния, при наличието на отворени или незараснали рани, при разширени вени;
•     Когато в тялото на пациента има медицински метални заместители, устройства, или пейсмейкъри. Изкуствени крайници, стави, вени и други.

 

Ефектът от кавитацията е осезаем няколко часа след процедурата, като прогресивно се засилва до 4 дни след нея. Това се дължи на времето, от което се нуждае организма, за да преработи и освободи излишната течност. За максимален резултат е желателно приемането на повече вода в комбинация с лимфен дренаж на тялото. Дрениращият ефект активира лимфната система, което спомага на тялото да изхвърли отделените при кавитацията токсини.

 

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 12-16 процедура. Ултразвукова липосукция /кавитация/, Вакуум. Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика – разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа. За бърз, видим и траен ефект е добре Кавитацията с вакуум да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2-3 в седмицата/ между процедурите с Кавитация . При съчетание с Лиползаер и BTL резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL