ТРЕНИРОВКИ

ТРЕНИРОВКИ

Тренирайте в SPA DEMETRA с уникалния метод за тренировка – „Whole body vibration“ с уреда Crazy Fit Massage, с който световно известните звезди като Джулия Робъртс, Мадона, Джейн Фонда, Михаел Шумахер и прочие знаменитости поддържат звездна форма. Crazy Fit Massage е фитнес уред, който превзе европейския и световния пазар. В Холивуд CRAZY FIT MASSAGE отдавна е религия за стройно тяло. Какво е Whole body vibration? Чрез него се прилага специален иновационен метод за тренировка – ”Whole body vibration”, който се базира на дългогодишни международни клинични изследвания и има много широко приложение в областта на здравето, спорта и фитнеса.
Тренировка 10 минути
10 лв.
Резервирайте час
ТРЕНИРОВКИ

Без оперативната липосукция

CRAZY FIT MASSAGE е фитнес уред предназначен за стимулиране на метаболизма по механичен начин, чрез комплексна тренировка с минимални усилия и неограничено приложение. Той елиминира умората в мускулите, тренира едновременно мускулните групи на цялото тяло и оформя силуета, като се бори с целулита. Изисква се тренировка от 10 минути на ден, от 5 до 7 пъти седмично и резултатите са на лице. Вибрационната платформа на фитнес уреда Crazy Fit Massage е предназначена за осигуряване на максимално бърз ефект. Вибрациите предизвикват от 15 до 55 контракции на минута. Тренировката на вибриращата платформа активира до 50 % повече мускулни влакна в сравнение с традиционните упражнения. 10 – минутна тренировка с Crazy Fit Massage се равнява на 45 минути във фитнеса. За максимален ефект съчетайте с програма за моделиране на тялото. 

Защо CRAZY FIT MASSAGE?

Зала за танци под наем

Зала за танци под наем

Уютна, светла и просторна зала под наем подходяща за провеждане на уроци по танци, семинари, спа партита, уъркшопове, детски рождени дни, тренировки, обучения и репетиции.

Залата се отдава под наем почасово за различни видове танци и спорт, семинари, обучения, спа партита, уъркшопове, курсове, частни уроци и репетиции, тренировки, занимания за деца,детски рождени дни и други.
Залата е с чиста танцова площ над 100 кв. м., с две колони без преградни стени. Разполага със собствено озвучаване, климатизация, подова настилка – ламинат, огледала, собствен санитарен възел и съблекалня с душ кабина (15 кв. м.) и индивидуални гардеробчета.

 

Цена на наем за един час:
25 лв.
За повече информация се свържете с нас: