Терапия Vacuslim 48

Терапия Vacuslim 48

Иновативна професионална терапия Vacuslim 48

Иновативна професионална терапия Vacuslim 48 е нова концепция, създадена да помогне на всеки един клиент за по-бързото и дълготрайно отслабване с ударни активни съставки. В комбинация с ефект на термо сауна за пълен детокс на организама в борбата с излишните килограми и целулита.

Изглеждайте добре! Чувствайте се перфектно пред огледалото!
Как да отслабнете без диета? Как да премахнете целулита, без да тренирате? Има много въпроси за перфектно тяло и всички те имат един отговор – Vacuslim 48.

Благодарение на новия иновативен метод Vacuslim 48, който използва вакуумно фолиране, за постигане на дълбоко и бързо проникване на активни съставки на терапията, които стимулират естествените функции на организма. Всичко от което се нуждаете за невероятни резултати и удовлетворени клиенти.

vacuslim48
Ползи и предимства на Vacuslim 48. Интензивното действие на активните съставки от терапията води до:
Иновативна професионална терапия Vacuslim 48 е нова концепция, създадена да помогне на всеки един клиент за по-бързото и дълготрайно отслабване с ударни активни съставки.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ В ПРОДУКТИТЕ VACUSLIM 48

Продуктите Vacuslim 48 съдържат редица активни съставки в специално разработени формулировки, насочени към мастни натрупвания и целулит. Активните съставки, които са използвани в терапията са за разграждане на мастните натрупвания и целулита, имат клинични проучвания за активно действие.

Антицелулитна активна съставка Sym Fit 3-в-1

Мощнo средства за отслабване, коeто директно атакуват източника на целулит, действайки върху дълбоката мастна тъкан – Дългосрочна профилактика: Анти “Йо-Йо ефект”. Значително намалява появата на целулит. За по-гладка и по-тонизирана кожа.

Екстракт от див кестен

Известна е употребата на извлеци от див кестен като средство за укрепване на кожата и особено капилярите. Есцинът, който е основна съставка на дивия кестен, облекчава симптомите на уморени и напрегнати крака и намалява отока. Есцинът от див кестен е естествена съставка, която елиминира излишната течност.

Екстракт от водорасли

Oт Древността водораслите се смятали за най-ефективното средство в полза на младостта и красотата на кожата. Най-добрият източник на минерали за кожата, тъй като са богати на витамини, минерали, антиоксиданти и ценни микроелементи – натрий и калий, които поддържат водния баланс и хидратират кожата.

Термолат - Интелигентен ефект на затопляне
Той ускорява клетъчния метаболизъм и предизвиква приятно усещане за топлина в тялото. Това усещане за топлина може да продължи между 30 минути и 2 часа.
L-Carnitine

Ускорява изгарянето на мастни киселини, насърчава транспорта на мазнини до митохондриите, където мазнините се превръщат в енергия.

 

Екстракт от бръшлян

Бръшлянът е един от “помощниците” в борбата с целулита. Съдържа вещества, които ефективно се борят с целулита и смекчава портокаловата кожа. Стимулира кръвообращението, активира лимфния поток и усилва изгарянето на излишната мазнина.

 

Кофеин

Кофеинът е една от най-ефективните съставки срещу целулита. Подобрява микроциркулацията на кръвта в кожните тъкани, което повишава клетъчната оксигенация и стимулира метаболизма.

 

Комплекс от етерични масла
Серумите, използвани за грижа за тялото по време на терапията Vacuslim 48, съдържат комплекс от етерични масла от лимон, портокал и розмарин, докато кремовете съдържат комплекс от етерични масла от мента, лавандула и лимон. Комплексът от тези етерични масла освежават и тонизират кожата.

ТОП Терапия за моделиране на тяло в SPA DEMETRA

Редовна цена
150 лв.
Цена зона ръце: 65лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Иновативната терапия ефективно отстранява целулит във всички стадии и моделира контурите на тялото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Стягане