Благотворителна кампания
"Да влезнеш в обувките на Дядо Коледа за 1 юни 2024г."

Благотворителна кампания
"Да влезнеш в обувките на Дядо Коледа за 1 юни 2024г."

Всички знаем колко любим празник за всички малки и големи деца е 1-ви юни.  А само си представете каква радост е, когато си лишен от родителска грижа, някой да се сети, че ти също си дете и също като всички останали обичаш 1-ви юни.Тази година кампанията премина през доста трудности и спънки поради проява на несериозно и безотговорно отношение на редица дарители, което можеше да провали празника на децата. Но сега няма да Ви занимаваме с негативната част на кампанията, а точно обратното. Искаме да Ви споделим само хубавите емоции и само добрите спомени за всички кампании.С радост можем да обявим, че тазгодишната кампания е успешна! НЯМА дете останало без подарък, а общият брой на деца, зарадвани с мечтания подарък, е 248.С всяка изминала година увеличаваме бройката на дарените деца от кампания за 1-ви юни, с което, дори и без коледния дух, успяваме да радваме и да създаваме страхотни положителни емоции на тези прекрасни деца!Силно се надяваме с годините да достигнем още по- голям брой деца и заедно с Вас да правим всеки празник НЕВЕРОЯТЕН!

И тази година освен деца от защитените жилища, с който работим целогодишно, успяхме да зарадваме и социално слаби деца, отгледани от баба, дядо или само от един родител, деца, настанени в Клиника по детска кардиология в гр. София, деца, диагностицирани с левкемия и част от Слънчевите деца на България, живеещи със Синдром на Даун.

За всички тези деца празникът беше цветен, весел и най-вече донесе надежда, вяра и радост, че не са забравени!Благодарим на всички наши съмишленици, на всички хора, които в последните 24 часа тичаха по магазините, за да не остане някое дете без подарък, на всички, които отново и отново се включват и сме рамо до рамо във всяко добро!Искрено съжаляваме, че няма възможност да видите усмивките на децата, но се надяваме да усещате емоциията им дори през снимките.

За нас е чест да сме част от Вашето добро! 

Благодарим на всички наши съмишленици, на всички хора който в последните 24часа тичаха по магазините за да не остане някое дете без подарък, на всички който отново и отново се включват и сме рамо до рамо във всяко добро.

Искренно съжаляваме, че не можете да видите усмивките на децата, но се надяваме да усещате емоциията им дори през снимките.

За нас е чест да сме част от вашето добро! 

ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ ДОСТИГНАХА ДО ДЕЦА НАСТАНЕНИ В:

Благодарствени писма

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2024
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2024
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2024