FIT SHAPE МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

Технология FIT SHAPE:

FIT SHAPE – Моделирай тялото си без фитнес. Висока интензивна електромагнитна технология, която се използва в естетичната медицина. Използва се фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Изграждане на мускули и изгаряне на мазнини. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото и взаимодейства с двигателните нерви, което в последствие води до  свръх максимална мускулна контракция. Неинванзивната медицинска технология се използва за укрепване на мускулите чрез взаимодействие на магнитното поле с тъканите на клиента. Aпарата с електромагнитни технологии с висока интензивност е разработен от екип  медицински лица и фитнес инструктори.

FIT SHAPE е технология, която ще ви помогне да превърнете отпуснатата кожа и мускулатура, в здрава и стегната фигура, без потене във фитнес залата.  Препоръчват се минимум 12 процедури 2 пъти в седмицата. Апарата е подходящ за родилки, за възстановяване след раждане.

FIT SHAPE – МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

FIT SHAPE – МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС
/изграждане на мускули и изгаряне на мазнини едновременно/

Мечтали ли сте за тяло с оформени и стегнати мускули, без това да ви коства часове интензивни тренировки в залата?

Апарата предлага разработена програма и за силния пол. Електромагнитния мускулен тренажор намаляващ мазнините в 4 зони на тялото: корем, седалище, крака и ръце.

Теория в миналото е, че отслабването се фокусира върху загубата на тегло, но размерът на тялото в сантиментри е значително по важно. С промените във времето, в тенденциите за преследване на перфектна форма се обръща повече внимание на формата на тялото си и вече не се фокусира само върху загубата на тегло. В интернет циркулират различни методи за оформянето на мускули и загуба на тегло, в забързаното ежедневие обаче, хората са изключително заети и нямат време за диети и спорт. Разликата между това да бъдеш слаб и дебел не е свързана с телесното тегло, а с мускулната маса, която е важен елемент в достигането на перфектното тяло.

btl стягане има комплексен ефект:

BTL стягане

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата. Този aпарат помага топлинния ефект да се насочи в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване, като същевременно се защитават околните слоеве. Открива мастните депа и спомага разграждането им, без да вреди на органите и тъкани. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, повишава еластичността и тонусът на тъканите, подобрява цялостният вид на кожата, увеличава обмяната на веществата и премахва целулита. Мазнините се превръщат в свободни и втечнени мастни клетки, които след това се изхвърлят от организма чрез лимфната система. 

Пиенето на по-големи количества вода е препоръчително, за спомагането на бързото извеждане на токсини и вече разградените мастни депа от организма. Най-силно наблюдаван ефект е върху коремната област, ръцете и вътрешната част на краката. Там най-често губим еластичността на кожата си. Чрез използването на BTL и разграждането на мастните натрупвания, достигането до мускулите и до тяхното оформяне е много по лесно и достъпно.  

Курс от 10-12процедури е препоръчително BTL, в комбинира с някой от стягащите и изграждащите мускули машини с които разполагаме –FIT SHAPE, Колариум, EM SHAPE и EM CHAIR. За видим и траен ефект е добре BTL да се комбинира с терапия Гипс Клин, Криолиполиза, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
440 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините. Борим се с целулита чрез „Режим замразяване“
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ