fbpx

МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

FIT SHAPE – МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

Висока интензивна електромагнитна технология, която се използва в естетичната медицина. Използва се фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото и взаимодейства с двигателните нерви, което в последствие води до  свръх максимална мусколна контракция. Неинванзивната медицинска технология се използва за укрепване на мускулите чрез взаимодействие на магнитното поле с тъканите на клиента. Aпарата с електромагнитни технологии с висока интензивност е разработен от екип  медицински лица и фитнес инструктори.

Апарата “FIT SHAPE” предлага разработена програма за силния пол, Електромагнитния мускулен тренажор намаляващ мазнините в 4 зони на тялото: корем, седалище, крака и ръце.

Теория в миналото е, че отслабването се фокусира върху загубата на тегло , но размерът на тялото в сантиментри е значително по важно. С промените  във времето, в тенденциите за преследване на перфектна форма се обръща повече внимание на формата на тялото си и вече не се фокусира само  върху загубата на тегло. В интернет циркулират различни методи за оформянето на мускули и загуба на тегло, в забързаното ежедневие обаче, хората са изключително заети и нямат време за диети и спорт. Разликата между това да бъдеш слаб и дебел не е свързана с телесното тегло, а с мускулната маса, която е важен елемент в достигането на перфектното тяло.

FIT SHAPE е технология, която ще ви помогне да превърнете отпуснатата кожа и мускулатура, в здрава и стегната фигура, без потене във фитнес залата.  Препоръчват се минимум 12 процедури 2 пъти в седмицата. Апарата е подходящ за родилки, за възстановяване след раждане.


 

BTL VANQUISH

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възтановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.Този модел помага топлинния ефект да се насочи в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване, като същевременно се защитават околните слоеве. Открива мастните депа и спомага разграждането им,без да вреди на органите и тъкани. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, повишата еластичноста и тонусът на тъканите, подобрява цялостният вид на кожата, увеличава обмяната на веществата и премахва целулита. Мазнините се превръщат в свободни и втечнени мастни клетки, които след това се изхвърлят от организма чрез лимфната система. Пиенето на по-голями количества вода е препоръчително, за спомагането на бързото извеждане на токсини и вече разградените масни депа от организма. Най-силно наблюдаван ефект е върху коремната област, ръцете и вътрешната част на краката. Там най-често губим еластичноста на кожата си. Чрез използването на BTL и разграждането на мастните натрупвания, достигането до мускулите и до тяхното оформяне е много по лесно и достъпно. След направен курс от 10-12процедури е препоръчително BTL да се комбинира с някой от стягащите и изграждащите мускули машини с които разполагаме –FIT SHAPE, EM SHAPE и EM CHAIR.

Студио за отслабване
SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото:

• Борба с целулит;
• Отслабване (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие на клетките в дълбочина);
• Стягане и оформяне контурите на тялото;
• Лифтинг програми за тяло и бюст;
• Програми за ремоделиране на тялото;
• Професионална консултация и анализ на тялото;
• Безплатна диагностика!

Резервирайте час: 0885 877 866