GALLERY

Избягайте от забързаното ежедневие и се потопете в свят на спокойствие, релакс и комфорт за тялото и ума в SPA DEMETRA.

Зеленото е цветът на равновесието, на почивката, на релакса… не случайно масите за билярд, заседателните маси са покрити със зелено сукно. Научно е доказано въздействието на зеленото върху кръвното налягане. в древен египет този цвят се е свързвал с надеждата. В християнския свят той също символизира надеждата, както и желанието за вечен живот. Spa Demetra разполага със зелен кабинет за релаксиращи и успокояващи терапии.

Избягайте от забързаното ежедневие и се потопете в свят на спокойствие, релакс и комфорт за тялото и ума в SPA DEMETRA. Поглезете себе си и открийте този оазис на хармония в сърцето на София. Нaшите клиенти могат да се насладят на предлаганите разнообразни процедури и програми: турска баня, финландска сауна, мини джакузи, парна баня със зона за релакс, перлена вана, солариум, зала за танци, фризьорски салон с маникюр и педикюр, 8 козметични кабинета предлагат терапи със запазената марка STUDIODIDI, кабинет за двама с мини джакузи, индивидуален кабинет, в който 4-5 приятелки могат да релаксират докато им се правят паралелно спа изкушения. Спа моминските партита са нашата запазена марка.

Клиентите и членовете на SPA DEMETRA могат да се насладят на незабравимо преживяване в елегантна обстановка. Във вътрешния интериор е заложено учението Фън-Шуй, което обуславя връзката с природата, необходима, за да поддържа вътрешната ни хармония и баланс. То помага да изградим тази връзка и да живеем в повече хармония с околната среда, и така да създадем спокойствие и мир в себе си, защото Фън-Шуй е състояние на ума, въз основа на заобикалящата го действителност. Четирите стихии – Земя, Вода, Въздух и Огън са заложени във всеки един от спа кабинетите и допринасят за вашето уелнес изживяване. Завършете пътуването в света на релакса, хармонията и красотата, като се оставите в ръцете на опитните терапевти на SPA DEMETRA и процедурите за лице и тяло от спа менюто.