СПА пакети за двама

Търсите специален подарък за любим човек – вземи ваучер за подарък за СПА пакети за двама.

Офертите за СПА пакети за двама са идеалният избор за всички двойки, които искат да прекарат повече пълноценно време заедно.  Подготвихме супер оригинална изненада какъв подарък да купите за своя партньор. Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU. Масаж за двама е идеалният подарък за Свети Валентин… Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. Подаръкът представлява ваучер под формата на папирус в луксозна опаковка с избраната от Вас услуга, който може да закупите на място /София, Бул.Сливница 115/ или да ви бъде изпратен по куриер (плюс разходи по доставката). Валидността на ваучерите е 2 месецa от датата на закупуване.

СПА пакети за двама

ВАУЧЕР ПОДАРЪК-СПА пакети за двама! Изберете терапия от богатото ни спа меню. Зарадвайте любимия човек с неповторима емоция в SPA DEMETRA

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР! 

Наближава Св.Валентин, а ние Ви подготвихме супер оригинална изненада какъв подарък да купите за своя партньор.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
От древността се знаело, че виното е най-вкусното лекарство и най-добрата храна
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА Пакета предлага една съвършена комбинация за постигане на незабравимо изживяване в SPA DEMETRA.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА пакет Меден месец – подходящ подарък за младоженци и/или кумове
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Поглезете се или пък изненадайте половинката с романтично SPA предложение за двама
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всеки ден, за да отрази нашите емоции, лицето ни използва повече от 30 мускула, които извършват повече от 5 000 непрекъснато повтарящи се контракции, вследствие, на което се образуват мимическите линии и бръчки.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА преживяването с аромат на Роза започва с два синхронни арома масажа Дива Роза, последвани от Хидромасажна вана с розово масло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В сезонът на Зимата, ние от СПА ДЕМЕТРА Ви представяме един уникален SPA пакет за двама, който ще Ви пренесе в друго измерение, може да изберете от топлите ни процедури:
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса-топъл Ориент масаж и рефлексолофия на ходила и длани.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Изключително приятен ритуал за двама с помощта, на който ще се освободите от токсините и ще подобрите кръвообращението си. Тънък слой лечебна кал, наречена расул и обогатена с екстракти от билки, обгръща цялото тяло, и бавно попива в кожата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ