fbpx

EMShape Duo - Моделирай тялото си без фитнес

SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета. Време е за истински иновации и 100 % резултати!

Нова технология в SPA DEMETRA за оформяне и отслабване на тялото с EMShape Duo, високо интензивно фокусирано електромагнитно действие. Най-популярната и търсена технология за оформяне на тялото в САЩ, вече и в SPA DEMETRA.

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране поради образуването на силни контракции. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, от което влакната стават по-еластични, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга. В една сесия мускулите се свиват средно 20 000 пъти, което по интензивност надвишава тренировките на олимпийски шампиони. Технологията се основава на високоинтензивна фокусирана електромагнитна вълна или HIFEM, което е абсолютно безопасно за хората. ЕМShape Duo кара мускулите да се свиват, но не засяга вътрешните органи.

EMShape Duo е иновативна технология в индустрията за естетична козметология. Технология номер 1 в естетичната медицина, която ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ и едновременно с това ИЗГАРЯ нежеланите МАЗНИНИ!

Как EMShape Duo изгражда мускули и моделира тялото?

 • Електромагнитното лъчение с висока интензивност причинява максимални мускулни контракции, което е равносилно на интензивна физическа тренировка;
 • След серия от процедури тялото реагира на натоварването: увеличава мускулните влакна, прави ги по-плътни и по-еластични.
 • Увеличаването на обема и плътността води до факта, че формата на тялото визуално се променя, човек придобива спортна физика и релеф.   
 • Стягането на мускулите на корема и задните части не е единственият резултат, който може да се постигне с EMShape. След процедура мастната тъкан напуска третираните зони, така че тялото е подходящо за нехирургична липосукция.

Интензивните мускулни контракции имат комплексен ефект:

 • Унищожава мастните клетки.
 • Излъчването с висока интензивност засяга както мускулите така и мастната тъкан;
 • Подобрява микроциркулацията на тъканите и задейства естествените процеси на регенерация;
 • Тонизира и стяга кожата.
 EMShape Duo е комбинирана машина от ново поколение, технология за изгаряне на мазнини,  регенерация и стягане на кожата. Проблемните зони се третират комплексно, първият ефект се забелязва след 2 седмици.  EMShape Duo има няколко предимства:
 • Едновременно укрепване на мускулите и изгаряне на мазнини
 • Безопасна процедура
 • Резултатът е забележим още след втората седмица, без физически усилия

Колко процедури са необходими и през какъв интервал се прилагат?
Терапевтичният протокол включва 8-12 процедури за период от 6 седмици (по две процедури седмично). Резултати се наблюдават още след втората седмица.

 

Какво се усеща по време на процедурата?
Безболезнена и напълно безопасно за хората. Радиацията кара мускулите да се свиват, но не засяга вътрешните органи.
Процедурата с EMShape се усеща като интензивна тренировка. Не предизвиква загряване. EMShape  е заместител на традиционната мускулна стимулация.

Реална цена:440лв. /Промо цена: 250лв.

6 процедури +1бонус-/20мин/ 1500лв./214лв.
10 процедури +2бонус -/20мин/ 2500лв./208лв.
Резервирайте час: 0885 877 86