EM SHAPE DUO - МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

EM SHAPE DUO

EMShape Duo – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo. Време е за истински иновации и 100 % резултати! Тренирайте тялото си, докато релаксирате в SPA DEMETRA! Мечтали ли сте за тяло с оформени и стегнати мускули, без това да ви коства часове интензивни тренировки в залата? Готови ли сте да видите разликата в огледалото?

EMSHAPE DUO - МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

Технология:

EMShape Duo е иновативна технология в индустрията за естетична козметология. Технология номер 1 в естетичната медицина, която ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ и едновременно с това ИЗГАРЯ нежеланите МАЗНИНИ!

Нова технология в SPA DEMETRA за оформяне и отслабване на тялото с EMShape Duo, високо интензивно фокусирано електромагнитно действие. Най-популярната и търсена технология за оформяне на тялото в САЩ, вече и в SPA DEMETRA.

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране поради образуването на силни контракции. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, от което влакната стават по-еластични, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга. В една сесия мускулите се свиват средно 20 000 пъти, което по интензивност надвишава тренировките на олимпийски шампиони. Технологията се основава на високоинтензивна фокусирана електромагнитна вълна или HIFEM, което е абсолютно безопасно за хората. ЕМShape Duo кара мускулите да се свиват, но не засяга вътрешните органи.

EMShape Duo е комбинирана машина от ново поколение, технология за изгаряне на мазнини,  регенерация и стягане на кожата. Проблемните зони се третират комплексно, първият ефект се забелязва след 2 седмици.  EMShape Duo има няколко предимства:

  • Едновременно укрепване на мускулите и изгаряне на мазнини
  • Безопасна процедура
  • Резултатът е забележим още след втората седмица, без физически усилия

Колко процедури са необходими и през какъв интервал се прилагат?
Терапевтичният протокол включва 8-12 процедури за период от 6 седмици (по две процедури седмично). Резултати се наблюдават още след втората седмица. За максимален резултат съчетайте с антицелулитен масаж.

Какво се усеща по време на процедурата?
Безболезнена и напълно безопасно за хората. Радиацията кара мускулите да се свиват, но не засяга вътрешните органи.
Процедурата с EMShape се усеща като интензивна тренировка. Не предизвиква загряване. EMShape  е заместител на традиционната мускулна стимулация.

EMSHAPE DUO - МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС
Интензивните мускулни контракции имат комплексен ефект:

Как EMShape Duo изгражда мускули и моделира тялото?

  • Електромагнитното лъчение с висока интензивност причинява максимални мускулни контракции, което е равносилно на интензивна физическа тренировка;
  • След серия от процедури тялото реагира на натоварването: увеличава мускулните влакна, прави ги по-плътни и по-еластични.
  • Увеличаването на обема и плътността води до факта, че формата на тялото визуално се променя, човек придобива спортна физика и релеф.
  • Стягането на мускулите на корема и задните части не е единственият резултат, който може да се постигне с EMShape. След процедура мастната тъкан напуска третираните зони, така че тялото е подходящо за нехирургична липосукция.
Редовна цена
440 лв.
Резервирайте час

EM shape CHAIR

EM shape CHAIR - МОДЕЛИРАЙ СЕДАЛИЩЕТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

Работите в офис? Водите заседнал начин на живот? Нямате време за фитнес или друг спорт? СПА Деметра има решение как да спортувате дори и седнали! Новото попълнени в процедурите предлагани от SPA DEMETRA е EM SHAPE стол. Продължителността на процедурата е 30 минути, а резултатите са впечатляващи EM Chair е апарат от ново поколение, което ви помага да раздвижите долната част от тялото си, макар и седнали. Единична сесия на EM Chair предизвиква хиляди свръхмаксимални мускулни контракции на тазовото дъно. Той действа на тялото по начин, по който би следвало да подействат абсолютно всички упражнения за долна част и седалище, които отнемат поне по 1час в фитнес залата. Сега можете да ги направите седнали, само за 30мин, дори по време на обедната почивка или довършвайки работният ден с пригодено от нас бюро. Отслабвайте, работетe и релаксирайте при нас в СПА Деметра.

Още за процедурата EM CHAIR :
EM shape CHAIR - МОДЕЛИРАЙ СЕДАЛИЩЕТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
FIT shape позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL