Ваучери за служители

Ваучери за служители

Подарете на колегите, служителите си и партньори на бизнеса ви ваучер на стойност: 50, 100, 250, 500, 1000, 1500, 2000лв…. от SPA DEMETRA!

SPA DEMETRA има удоволствието да представи на Вашето внимание специални ваучери за Вашите служители, корпоративен клиент или партньори. Ваучера от SPA DEMETRA позволява покупката на козметика, грим, аксесоари, парфюми, СПА процедури, масажи и много други различни услуги, и преживявания от спа менюто ни. Вашите служители/партньори ще могат да се насладят на вълнуващи СПА преживявания, от които сами да избират според личните си предпочитания и интереси. SPA  менюто ни съдържа, над 470 терапии и спа услуги както на жени, така и за симният пол. 

SPA Ваучер за подарък

Ваучери за служители

СПА ваучера, който виждате е примерен. Ние от СПА Деметра ще изготвим индивидуален пакет, съобразен с Вашите желания, нужди и бюджет. Ваучерите за служители са изцяло индивидуално съобразени, така че ние, заедно с Вас ще създадем един неповторим спомен. Свържете се с нас на телефон: 0888 96 08 01 за допълнителна информация.

Подарете на служителите си ваучер на различна стойност:

Ценови категории, подхоящи за различни нива в компанията – от 50 до 2000 лева.

Ваучери за служители

С ваучера от SPA DEMETRA е възможно – да мотивирате и насърчавате персонала си, да се отблагодарявате на служителите си или да празнувате различни  фирмени събития и състезания. Подобно на гифт картите подаръчните ваучери от SPA DEMETRA се издават на избрана от вас стойност.

Вие избирате цената и броя на ваучерите, които да поръчате. Те пристигат при вас отпечатани на паус хартия в луксозна кутийка, която е безплатна за вас. В хода на поръчката имате възможност да персонализирате ваучерите с лично пожелание от страна на компанията. Ваучерите са със стандартна 6 – месечна валидност, която може да бъде удължена по желание на клиента.

SPA Ваучер за подарък

4 oт най-предпочитаните подаръка

Anti-Age” Терапия с витамин С с интензивно подмладяващ ефект- колаген, витамин С и стволови клетки.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ