fbpx

LASERSLIM - НАЙ-НАПРЕДНАЛАТА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ИЗВАЙВАНЕ НА ТЯЛОТО 1060 NM

Laser Slim

LASERSLIM – Лазерно третиране на мастни тъкани /Без оперативната липосукция/. Това е най-прецизната досега система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Laser Slim, увеличава загубата на мазнини контролирано.

Laser Slim е най-новата система за скулптуриране на тялото / намаляване на мастните натрупвания по естествен начин/. Laser Slim e сред най-иновативните технологии за оформяне на контура на тялото. Създаден е да се справя с най-устойчивите мазнини в проблемни зони, като: корем, ръце, гръб, палaски, хълбок,  външна и вътрешна част на бедрата и двойна брадичка. Апарата предоставя възможност на SPA DEMETRA да предложи на своите клиенти, още една програма за постигане на така желаните резултати по най-бързия и ефективен начин.

Технология:

Laser Slim повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. Laser Shape използва 4 лазерни накрайника с дължина на вълната от 1060nm, с фокусирано действие върху унищожаването на мазнините.  Чрез регулиране на мощността на излъчваната лазерна енергия, температурата на третираната зона достига до 42° – 47°, без да предизвиква никакъв дискомфорт. Така натрупаната енергия в обработваната зона успешно унищожава мастните клетки, без да наранява околните тъкани.

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Shape да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Лиползаер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

​За да запишете час за безплатна диагностика или да разберете коя терапия или процедура, е най-подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0885 877 866

Laser Shape има комплексен ефект:

  • Унищожава мастните клетки;
  • Предотвратява нежелано натрупване на телесни мазнини;
  • Засилва метаболизма;
  • Подобрява микроциркулацията на тъканите и задейства естествените процеси на регенерация;
  • Тонизира и стяга кожата;
  • Извайва тялото;
  • Редуцира целулита.
Реална цена:440лв. /Промо цена: 250лв.

6 процедури +1бонус-/20мин/ 1500лв./214лв.
10 процедури +2бонус -/20мин/ 2500лв./208лв.
Резервирайте час: 0885 877 86