Laser Slim - система за отслабване

Laser Slim - Най-наредналата лазерна технология за извайване на тялото 1060NM.

Технология:

Laser Slim – система за отслабване

Laser Slim – система за отслабване. Повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. Laser Slim използва 4 лазерни накрайника с дължина на вълната от 1060nm, с фокусирано действие върху унищожаването на мазнините. Чрез регулиране на мощността на излъчваната лазерна енергия, температурата на третираната зона достига до 42° – 47°, без да предизвиква никакъв дискомфорт. Така натрупаната енергия в обработваната зона успешно унищожава мастните клетки, без да наранява околните тъкани. Laser Slim – система за отслабване без аналог.

Laser Slim - система за отслабване. Без оперативната липосукция

Laser Slim – система за отслабване

LASER SLIM – Лазерно третиране на мастни тъкани /Без оперативната липосукция/. Това е най-прецизната досега система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Laser Slim, увеличава загубата на мазнини контролирано. Laser Slim – система за отслабване

Laser Slim е най-новата система за скулптуриране на тялото / намаляване на мастните натрупвания по естествен начин/. Laser Slim e сред най-иновативните технологии за оформяне на контура на тялото. Създаден е да се справя с най-устойчивите мазнини в проблемни зони, като: корем, ръце, гръб, палaски, хълбок, външна и вътрешна част на бедрата и двойна брадичка. Апарата предоставя възможност на SPA DEMETRA да предложи на своите клиенти, още една програма за постигане на така желаните резултати по най-бързия и ефективен начин. 

Laser Slim има комплексен ефект:

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

 

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Slim да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
440 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL