fbpx

Laser Slim - система за отслабване

Laser Slim - Най-наредналата лазерна технология за извайване на тялото 1060NM.

Технология:

Laser Slim – система за отслабване

Laser Slim – система за отслабване. Повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. Laser Slim използва 4 лазерни накрайника с дължина на вълната от 1060nm, с фокусирано действие върху унищожаването на мазнините. Чрез регулиране на мощността на излъчваната лазерна енергия, температурата на третираната зона достига до 42° – 47°, без да предизвиква никакъв дискомфорт. Така натрупаната енергия в обработваната зона успешно унищожава мастните клетки, без да наранява околните тъкани. Laser Slim – система за отслабване без аналог.

Laser Slim - система за отслабване. Без оперативната липосукция

Laser Slim – система за отслабване

LASER SLIM – Лазерно третиране на мастни тъкани /Без оперативната липосукция/. Това е най-прецизната досега система за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Laser Slim, увеличава загубата на мазнини контролирано. Laser Slim – система за отслабване

Laser Slim е най-новата система за скулптуриране на тялото / намаляване на мастните натрупвания по естествен начин/. Laser Slim e сред най-иновативните технологии за оформяне на контура на тялото. Създаден е да се справя с най-устойчивите мазнини в проблемни зони, като: корем, ръце, гръб, палaски, хълбок, външна и вътрешна част на бедрата и двойна брадичка. Апарата предоставя възможност на SPA DEMETRA да предложи на своите клиенти, още една програма за постигане на така желаните резултати по най-бързия и ефективен начин. 

Laser Slim има комплексен ефект:
  • Унищожава мастните клетки;
  • Предотвратява нежелано натрупване на телесни мазнини;
  • Засилва метаболизма;
  • Подобрява микроциркулацията на тъканите и задейства естествените процеси на регенерация;
  • Тонизира и стяга кожата;
  • Извайва тялото;
  • Редуцира целулита.

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

 

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Slim да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
440 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL