Вграждане на мигли

Вграждане на мигли в SPA Demetra 

ВГРАЖДАНЕ НА МИГЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА
Безплатна консултация за вграждане на мигли на място и избор според формата на окото и естествените мигли!

Едва ли има жена, която да не мечтае за красиво оформени, гъсти и извити мигли. Методите познати до сега – лепене на цели рeдове, цели мигли, или чрез снопчета, дава визията на Кабаретен изпълнител и се доближават дo сценичното присъствие.

Методът „Косъм по косъм“
Методът косъм по косъм е изключително естествен и изключително деликатен. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем. Това е един напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествената визия и дълготраен ефект. Миглите се апликират към естествените една по една с помощта на хипоалергенно лепило с хирургическа здравина, без да имат директен контакт с клепача. По този начин, се увеличава дължината и обемът на миглите.

Ефектът „Косъм по косъм“ – 3D визия
В резултат, на което се получава изключително изразителен поглед, за който дори не е необходима употребата на спирала. Миглите за удължаване са направени от коприна и са в различни размери, което позволява на естетика да оформи 3D ефекта, който може да удовлетвори всяка дама.

Вграждане на мигли

Процес на поставяне

В началото на процеса на поставяне, клепачите и естествените мигли се обезмасляват със специален двуфазен продукт /който може да се закупи и за домашна употреба/, след което се пристъпва към апликирането на новите мигли. За максимален ефект са необходими до 80 косъма на клепач, съчетани в различен размер на миглите. Това е гаранция за плавен и естествен ефект. Ако миглите са поставени от квалифициран естетик и за тях се полагат правилни грижи от страна на дамите, не се използва спирала ежедневно, те могат да издържат до 3 месеца, т.е точно толкова, колкото трае и живота на естествената мигла.

 

 

 

 

Поддръжка на миглите

Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на Вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима. След като падне естествената мигла, с нея пада и вградената. Поради тази причина е необходима поддръжка на 2 до 3 седмици, при която се добавят допълнителни мигли там, където е необходимо. Едно от най-важните неща за трайността на вградените мигли е да се използва продукт за сваляне на грима, който да не е на мазна основа, защото по този начин се намалява действието на лепилото.

• Времетраене на процедурата – 2 часа;

• Ефект от процедурата – красиви, гъсти и удължени, според Вашето желание мигли с трайност от 30 – 40 дни, в зависимост от поддръжката;
• Козметиката и материалите са с произход Германия.

Вграждане на мигли
Пускане на видеото

Wimpernserum – Нова формула за по-дълги и по-гъсти мигли

Серум за растеж на миглите с ДНК и стволови клетки

Това е серума за всички времена. Той стимулира растежа на миглите и ги прави по-гъсти и по-здрави, без да причинява дразнене или каквито и да било странични ефекти в зоната на очите. Регенериращ серум с витамини и протеини, за да активирате растежа на миглите след и по време на носене на вградени мигли.

Ефекти:

– доказано дълги мигли;
– подобрява състоянието на миглите и веждите.

Резултати:

Клиничните изследвания показват, че максималната дължина на растежа на миглите се случва средно на 4-8 седмици, до около 40-45% от първоначалната им дължина.

Интересни факти за миглите ни:
Първоначално поставяне:
150 лв.
Поддръжка: 50лв.
Сваляне на мигли: 15лв.
Резервирайте час