Красота от Тибет

Красота от Тибет

При Тибетските методи за масаж, освен различни масла, се използва поставянето на камъни, кал и билки върху тялото. Традиционият тибетски ритуал се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет. Тибетският масаж цели възстановяването на баланса в организма на петте елемента. Продиктуван от стар китайски метод, основан на будизма, това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на напрежението и стреса.
Петте елемента сами по себе си са фини жизнени енергии, циркулиращи в нашето тяло. Те представляват сложна енергийна система, която образува три жизнени начала: вятър (Пространство и Вятър), жлъчка (Пространство и Огън) и слуз (Вода, Земя и Пространство). Тези три жизненоважни начала могат да се разгледат и като три физиологични процеса, чието нарушение води до заболявания. 

Ето как се наричат и за какво отговарят тези три процеса:

Красота от Тибет

Лунна програма за отслабване
Лунна Тибетска програма
Красота от Тибет в SPA DEMETRA Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. В производстото на продуктите от новата Тибетска серия в SPA DEMETRA се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени моменти на времето, според лунния календар.
Тибетски огнен масаж

Тибетският огнен масаж е продиктуван от стар китайски метод, основан на будизма. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на напрежението и стреса. Огненият масаж възстановява жизнените сили. Родината на този екзотичен масаж е Тибет. Възхитени от резултатите му, китайците започнали често да го прилагат и го превърнали в част от СПА културата си. Постепенно той обиколил света, а чудодейните му свойства станали всепризнати. Тибетският огнен масаж започва с обтриване на тялото с етерични масла. След това върху тялото се поставя кърпа, напоена с билков екстракт, следва огненият финал. Огънят затопля цялото тяло, отваря порите и човек започва да се поти. Билковият екстракт прониква дълбоко в кожата. Според специалистите в SPA DEMETRA тази процедура укрепва имунната система и действа релаксиращо. Препоръчва се при ревматизъм, възпалителни заболявания, безсъние и наднормено тегло. Огненият масаж разширява кръвоносните съдове, което спомага за подобряване на лимфопотока и засилва метаболизма. Тибетският огнен масаж е ритуал за прочистване на тялото от токсини и възстановяване баланса в организма на петте елемента.

Огненият масаж възстановява жизнените сили. Родината на този екзотичен масаж е Тибет. Възхитени от резултатите му китайците започнали често да го прилагат и го превърнали в част от СПА културата си. Постепенно той обиколил света, а чудодейните му свойства станали всепризнати.
Тибетски огнен масаж започва с обтриване на тялото с етерични масла. След това върху тялото се поставя кърпа, напоена с билков екстракт., следва огненият финал. Огънят затопля цялото тяло, отваря порите и човек започва да се поти. Билковият екстракт прониква дълбоко в кожата. Според специалистите в SPA DEMETRA тази процедурата укрепва имунната система и действа релаксиращо. Препоръчва се при ревматизъм, възпалителни заболявания, безсъние, наднормено тегло. Огненият масаж разширява кръвоносните съдове, което спомага за подобряване на лимфопотока и засилва метаболизма. Тибетски огнен масаж е ритуал за прочиства тялото от токсини.

Противопоказания :
СПА пакет Съкровищата на Деметра

Теорията на Петте елемента

Теорията на Петте елемента се използва в SPA DEMETRA.
5 елемента – земя, вода, огън, въздух и пространство. Съществуват навсякъде във Вселената, включително и в човешкото тяло. Комбинацията между тях създава трите основни енергии – въздушна, огнена и водна. Тибетският масаж цели възстановяване на баланса в организма на петте елемента, като оказва благотворно влияние върху храносмилателната система.

Красота от Тибет

Традиционен тибетски масаж на лице

Красота от Тибет в SPA DEMETRA
Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. В производстото на продуктите от новата Тибетска серия в SPA DEMETRA се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени моменти на времето, според лунния календар.

Традиционен тибетски масаж на лице

Тибетските методи за масаж, освен различни масла, използват поставяне на камъни, кал и билки върху лицето. Традиционният тибетски масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет.

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ СПА ИЗКУШЕНИЕ?

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението” 180мин. Цена: 224лв.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА пакет Меден месец – подходящ подарък за младоженци Цена: 530 лв./Времетраене: 5ч.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама