Професионален грим

Професионален грим

Професионален грим в SPA Demetra 

В SPA Demetra разполагаме с най-новите технологии и продукти, с които можем да направим чудеса с вашата визия!

За да подчертаете красотата на лицето след козметичните процедури, може да разчитате на индивидуален грим, за да бъдете неотразима.

Гримът – това не е маска и не е толкова мода. Гримът е изкуството да подчертаем достойнствата на лицето и да изявим неговата индивидуалност – независимо от това, кое е модерно в момента!

Естествено, давайки съвети, професионалният гримьор взема под внимание не само модните тенденции, стреми се главно към това, човека да изглежда красив и да излъчва чувство на увереност в себе си.

Нашите консултанти ще Ви посъветват кои цветове най-много Ви отиват.


Вграждане на мигли

Безплатна консултация за вграждане на мигли на място и избор според формата на окото и естествените мигли!

Едва ли има жена, която да не мечтае за красиво оформени, гъсти и извити мигли. Методите познати до сега – лепене на цели рeдове, цели мигли, или чрез снопчета, дава визията на Кабаретен изпълнител и се доближават дo сценичното присъствие.

Методът „Косъм по косъм“
Методът косъм по косъм е изключително естествен и изключително деликатен. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем. Това е един напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествената визия и дълготраен ефект. Миглите се апликират към естествените една по една с помощта на хипоалергенно лепило с хирургическа здравина, без да имат директен контакт с клепача. По този начин, се увеличава дължината и обемът на миглите.В резултат, на което се получава изключително изразителен поглед, за който дори не е необходима употребата на спирала. Миглите за удължаване са направени от коприна и са в различни размери, което позволява на естетика да оформи 3D ефекта, който може да удовлетвори всяка дама.

СЪВЕТИ свързани с грима:
Цени:
80лв.
Резервирайте час

4 ТОП продкта за грим

Регенериращият балсам за устни, предлаган в shopthebest.eu, успокоява светкавично бързо възпалените, сухи и напукани устни, като същевременно им придава нежен блясък и здрав и освежен вид.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Стикът ще ви помогне да подчертаете скулите и контурите на лицето. Кремообразната му текстура се нанася лесно и прецизно.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Спиралата има формула с дълготраен ефект и интензивен черен цвят. Спиралата удължава миглите и леко ги уплътнява, за да се радвате на магнетичен поглед през целия ден.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ