fbpx

3 СПА пакета, подходящи за подарък на учител

подарък за учителка

 

Идва краят на учебната година или защо не рожденият ден на любимата учителка? Време е за подарък и се чудите какво да изберете, а това не е толкова лесна задача… Затова идваме на помощ с няколко подходящи подаръка!

Ваучер подарък за учителка от СПА Деметра – защо е добра идея?

Оригинално е, достъпно е и е запомнящо се! Дори и да не знаете какво точно ще се хареса, винаги можете да подарите ваучер на стойност и учителката да си избере от процедурите, терапиите или услугите в нашето СПА меню. Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. А ето и няколко готови идеи за Вашият перфектен СПА подарък:

1. СПА ден „Арома

С този СПА пакет ще подарите един невероятен Spa Day, изпълнен с релакс, хубави аромати и заслужена почивка! Имаме различни пакети в комбинация с масажи, процедури за лице, парна баня, сауна и други, които варират от 80 до 500 лв. Какъвто и пакет обаче да изберете, подарявате едно приятно прекарване! 🙂

2. СПА пакет „Златен ритуал“

Пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати…един наистина оригинален ритуал на красотата. Поглезете любимата учителка с терапиите за лице и тяло, с които самата Клеопатра е поддържала своята кожа.

3. СПА пакет на избрана от Вас стойност

Най-удачният вариант, ако не сте сигурни кой е най-правилният избор. Когато сте наясно с бюджета си, обадете ни се и ние ще заредим ваучер за избраната от Вас стойност. Така ще се 100% убедени, че Вашият подарък ще се хареса и ще бъде изключително оригинален и полезен!

Ако имате някакви въпроси, винаги може да ни се обадите на телефон: 0885 877 866 или да ни пишете в социалните мрежи. 🙂

Ваучери

Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Ваш близък, приятел или любим човек? Чудите се какво да изберете?... Оставете избора на тях! СПА Деметра предлага SPA ваучери за подарък. Направете оригинален подарък-спа ваучер, като изберете от процедурите, терапиите, масажите или услугите от нашето СПА меню.