3 СПА Пакета, Подходящи За Подарък На Учител

3 СПА Пакета, Подходящи За Подарък На Учител

Идва краят на учебната година или защо не рожденият ден на любимата учителка? Време е за подарък и се чудите какво да изберете, а това не е толкова лесна задача… Затова идваме на помощ с няколко подходящи подаръка!

Ваучер Подарък За Учителка От СПА Деметра – Защо Е Добра Идея?

Оригинално е, достъпно е и е запомнящо се! Дори и да не знаете какво точно ще се хареса, винаги можете да подарите ваучер на стойност и учителката да си избере от процедурите, терапиите или услугите в нашето СПА меню. Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. А ето и няколко готови идеи за Вашият перфектен СПА подарък:

1. СПА ден „Арома

С този СПА пакет ще подарите един невероятен Spa Day, изпълнен с релакс, хубави аромати и заслужена почивка! Имаме различни пакети в комбинация с масажи, процедури за лице, парна баня, сауна и други, които варират от 80 до 500 лв. Какъвто и пакет обаче да изберете, подарявате едно приятно прекарване! 🙂

2. СПА пакет „Златен ритуал“

Пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати…един наистина оригинален ритуал на красотата. Поглезете любимата учителка с терапиите за лице и тяло, с които самата Клеопатра е поддържала своята кожа.

3. СПА пакет на избрана от Вас стойност

Най-удачният вариант, ако не сте сигурни кой е най-правилният избор. Когато сте наясно с бюджета си, обадете ни се и ние ще заредим ваучер за избраната от Вас стойност. Така ще се 100% убедени, че Вашият подарък ще се хареса и ще бъде изключително оригинален и полезен!

Ако имате някакви въпроси, винаги може да ни се обадите на телефон: 0885 877 866 или да ни пишете в социалните мрежи

СПА ПАКЕТ „Златен ритуал“ -пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати…един наистина оригинален ритуал на красотата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Идва краят на учебната година или защо не рожденият ден на любимата учителка? Време е за подарък и се чудите какво да изберете, а това не е толкова лесна задача…
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ