Астрология и красота


Красотата е симетрия – хармония!

Кога човек е в хармония?
Kогато се намира в баланс или успява да пази баланса си!

Ако знаеш кой си, ще знаеш и кой не си…. . Това е съвършенство, това е да си в баланс със себе си, а не с преходни модни тенденции.

На 23.01.2024 от 18:30 в Relax Center Demetra ще беседваме по темата “Астрология и Красота”.

Ще разгледаме коя е твоята лична богиня на красотата и с какви дарове обича да я даряваш, за да имаш нейната благословия.

Ще разгледаме личен стил и цветови гами, които да подчертават твоята индивидуалност и бляскавост, и да приковават погледите в теб.

Ще си изготвим бюти календар с подходящото време за разкрасителни, релаксиращи и възобновяващи процедури. За всяка разкрасяваща процедура си има правилен момент. Луната оказва голямо въздействие и върху това. Красотата е сложно съчетание от множество елементи. За астрологията красотата е даденост, която зависи от точно определени планети. 

А най-приятното от нашата среща на красотата е, че още с влизането, докато говорим за красота, ние вече ще я създаваме върху лицата си, скрити под лускозната серия сапфирени, рубинени, златни и диамантени маски за лице според типа кожа, щедро предоставени от нашите домакини в Център Деметра.

Накрая изобилието ще ни съпроводи и с подарък, отново от нашите домакини с дългогодишен опит в сферата на красотата и естетиката, като всяка една от нас ще получи своя ваучер за безплатна диагностика (лице, коса или тяло). Всеки астрологичен знак се нуждае от специфична програма, за да поддържа този потенциал.

Ти си скъпоценна, очакваме те да се присъединиш към огърлицата на женската сила от дами – диаманти, следващи светлината на звездите!

Дата: 23.01.2024 от 18:30 – 20:00
Очакваме Ви на адрес:  Релакс Център DEMETRA; Бул Сливница 115
Местата са ограничени, запази своето на 0899983859; 0885877866

Астрологията като съвременна наука

Науката за Звездния мир се дели на два дяла: астрономия и астрология. Астрономията е наука, занимаваща се с всичко, което непосредствените наблюдения на небесните образувания могат да ни дадат, т. е. с анатомията на космоса, която е първият етап към науката за Звездния мир. Астрологията пък е наука, която изучава силовите течения, изхождащи от всички тела по Небесната сфера, и въздействието, което тези силови течения оказват върху Живота. С други думи, астрологията е наука за физиологията на небесните образувания. Думата “астрология” е сложна и е съставена от “астра” (звезда) и “логос” (говор), което ще рече Говор на звездите.