Благотворителен ден в подкрепа на Мелани

Благотворителен ден в подкрепа на Мелани

Благотворителен ден в подкрепа на Мелани

Димитрина Стоилова, собственик на Spa Demetra, организира благотворителен ден на 15 февруари 2022година, ще се съберем за един Благотворителен ден в подкрепа на Мелани, която е с множество поставени диагнози: Генерализирано разстройство в развитието – аутизъм, хиперактивност, метаболити генетични изменение и още др. Майката на Мелани се справя с отглеждането и вече 7 години сама.Правят ежедневни терапии, благодарение на които Мелани напредва в развитието си, но има допълнителни терапии, които могат да подобрят значително нейното здраве и да и помогнат да води пълноценен живот. За терапиите и лечението на Мелани е необходима сумата от 30 000 евро, която е напълно непосилна за майката на детето.
Терапиите са:
• Трансплантация на микробиом
• Трансплантация на Стволови клетки
• Логопед • Психолог
• Ерготерапевт
• Диетата също е част от лечението й – без глутен, захар, казейн.
Ние от СПА Деметра ще организираме търг с картини рисувани от Мелани и ден на отворените врати за нашите клиенти (като 50% от оборота ни ще отиде в подкрепата за Мелани), ще имаме и поставена кутия за дарение на рецепцията на Спа центъра. Всеки, които желае може да се включи в търга със собствена вещ (книга, дреха, ваучер или друго), също можете да се включите като си закупите от картините, в благотворителния ден с отворени врати при нас или чрез дарение в кутията.
На 15 февруари, прекрасната Мелани има рожден ден, всеки които иска да се срещне с нея може да заповяда в СПА център Деметра от 17:30ч.
През целият ден ще можете да идвате в СПА центъра да разгледате и да си закупите от картините или от дарените вещи.
За повече информация: 0888 960801 -Димитрина Помакова.