Дари книга

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Подари книга на читалище в нужда

По повод деня на четенето – 17 Ноември бихме искали да ви запознаем с още една наша инициатива, а именно – ДАРИ КНИГА!

Дарените книги ще бъдат разпределени между следните читалища:

  1. Читалище “Отец Паисий-1933 г”, село ХАДЖИЕВО, Област Пазарджик, ул.”Втора” 12 А.

Лице за контакт:  Татяна Спасова, 0894 65 69 05

  1. Народно читалище “Отец Паисий 1930”, Община Пазарджик, село Величково, улица “Пета ” №6

Телефон за контакт: 03519 23-50

  1. Народно читалище “Епископ Дионисий-1925”, Община Пазарджик, село Драгор, ул. „Първа” 22.

Лице за контакт: Мария Танева, 0888 27 50 30

Подари книга на читалище в нужда

Книгите са нашите малки вълшебни светове, в които се губим с удоволствие и съвсем умишлено. Времето, прекарано в четене на добра книга, никога не е изгубено, защото думите и историите обогатяват човека и могат само да вдъхнат повече живот в понякога сивото ни ежедневие.

Важно е книгите, които се даряват, да бъдат запазени и да са актуални – такива, каквито на теб самия биха харесали.

Надявам се да се включите в нашите инициативи!

Книгите могат да се изпращат и директно към читалищата, на посочените адреси и лица за контакт или оставени на рецепция на център Деметра – София, бул. Сливница 115

Всеки, който има желание да се включи, може да се свърже с нас на spademetra@gmail.com

Кампанията "Дари книга!" на Релакс център Деметра

Покрепихме също "Чета на български език в Истанбул"

Кампанията "Дари книга!" на Релакс център Деметра

Уважаеми ученици и родители, 43.ОУ “Христо Смирненски“ предаде 624 книги в кампанията “Чета на български език в Истанбул”. Браво на цялата общност, благодарим ви за активността!
Сдруженията “Български младежки форум”, “Активно общество” и Народно читалище “Ахинора – 2003”, по инициатива и със съдействието на Генералното консулство на Република България в гр. Истанбул, стартират национална кампания “Чета на български в Истанбул“!
С тази инициатива подпомагаме учебната дейност в Българското неделно училище “Св. Св. Кирил и Методий” в гр. Истанбул, като осигурихме възможност на учениците да затвърдят знанията си по български език и литература чрез създаването на ученическа библиотека. Чрез кампанията “Чета на български в Истанбул“ приключи успешно да 43.ОУ набирането на художествена литература за ученици от 2 до 12 клас. Благодарим на г-жа Дарина Гайдарова, която ни вдъхнови за тази кампания, както и на двете с г-жа Цветанка Иванова за прекрасната организация.
Със съдействието на Генералното консулство на Република България в гр. Истанбул книгите ще бъдат доставени за ползване от учениците от Неделното училище през цялата учебна година и лятната ваканция.

ГРАМОТA ЗА ДАРЕНИЕ

Както повечето хора, които са участвали вече в наши кампании знаят, преди издавахме благодарствена грамота за направеното дарение. Създали сме грамотите за дарение за да може да получите лично отношение и благодарсност за това което правите. Всеки може да разпечати своята грамота или пък да я качи в социалните си мрежи, все пак всички знаем, че личният пример е най-добрият учител.

Прави добро, за да намериш добро.

Благотворителна дейност SPA DEMETRA
Благотворителна дейност SPA DEMETRA