Няма да отричаме, че водим активна борба с целулита и че това е голямата ни страст. Готови сме на всичко, за да я спечелим! Освен масажите, които са наш специалитет ние от СПА Деметра винаги сме считали, че и технологичните “жокери” могат да ни помогнат (при това много).

На тази страница ще направим кратко обобщение на антицелулитните и моделиращи терапии от спа менюто ни. Смеем да твърдим, че SPA DEMETRA разполага със сериозен арсенал в борбата с целулита и трайното отслабване.

По-долу може да видите видеа с всичките ни процедури, като трябва да добавим и новите ни попълнения: EMShape Duo и Laser Shape.

Криолиполиза

Криолиполизата е един от най-ефективни технологии за отслабване и борба с излишните килограми. Неинванзивен метод чрез охлаждане за намаляване на мазнините в определени проблемни области на тялото. Вижте нашето видео за тази страхотна процедура тук.

Антицелулитен огнен масаж

Огнен масаж (фламбе) е метод от Древен Китай, който гарантирано намалява обиколката на корема, паласките, талията, бедрата и ханша. Масажът преминава през две фази– антицелулитен лимфен-дренаж и огнен финал. Вижте всички подробности за него в това видео.

Заключение

Да водим борба с целулита няма как да е лесно. Много жени опитват различни екстравагантни методи, народни рецепти и други неконвенционални техники. Тоест – борят се сами. Нашето мнение е, че ако сме сами, ще се провалим… Вече активно ни помагат и машините – ако се възползваме, може само да спечелим.

Методи за Борба с целулита

SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото:

Методи за Борба с целулита

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

Vacuslim 48 е нова концепция, създадена да помогне на всеки един клиент за по-бързото и дълготрайно отслабване с ударни активни съставки.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Laser Maxlipo - 10D система за отслабване, нова технология за намаляване и трайно редуциране на подкожните мазнини с лифтинг ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Специално разработената вакуумна помпа подобрява размера и формата на дупето, без болка. С помощта на апарата може да имате естествено, стегнато и красиво дупе като на бразилка.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL

Терапия МLB – Антицелулитен финал /антицелулитна, отслабваща и дренираща терапия за тяло/
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
4D Moделиране на тялото и борба с целулита с лазерен ефект – Терапия от ново поколение. Мануална антицелулитна терапия с жив гел.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ПРЕБОРЕТЕ излишните килограми с терапия със ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЗЕЛЕНО КАФЕ, ВОДОРАСЛИ И КАНЕЛА BODY WRAPPING
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Липомасаж V8 - АНТИЦЕЛУЛИТ И ОТСЛАБВАНЕ Ултразвукова липосукция, Триполярна радиочестота /RF/, Униполярна радиочестота, Вакуум.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF Радиочестотен лифтинг тяло - иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата след диети.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
4D ЛИПОЛАЗЕР е най-новата система за скулптуриране на тялото, технология за намаляване на мастните натрупвания по естествен начин! Липолазерът, увеличава загубата на мазнини контролирано.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Целутрон – Апаратът CORPO-02 е съвременен уред за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Безиглената мезотерапия няма дискомфорта и възстановителния период. Най-търсеният ефект при безиглената мезотерапия за тяло е изглаждането на кожата и борбата с целулита.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Laser Slim - Най-наредналата лазерна технология за извайване на тялото 1060NM
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Шоколад, който не се лепи по тялото, а предизвиква отслабване и борба с целулита! Терапия за тези които обичат шоколад.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Екстракта от Бръшлян – дренира задържаната вода от клетките, като по този начин подобрява общият вид на засегнатите от целулит зони.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапията със зелено кафе и зелен чай е уникален метод, революция в областта за коригиране на теглото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Eфективна корекция на целулит, оформяне и стягане на тялото – Терапия Стопи целулита!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапията за намаляване на сантиметри, има изразено силно отслабващо действие (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките).
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Редуциране на целулита с отслабващ ефект.Силна термо-терапия, която стимулира тялото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ПРОГРАМА Антицелулитен Детокс /Detox програма/Tерапия /Detox програма/ със зелен чай, кафе, канела и водорасли – редуциране на целулита със силен отслабващ ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Антицелулитна детоксикираща терапия с мед е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Резултати при родилки за бързо възстановяване след раждане.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Революциони 4 активни терапии за отслабване, коитоо видимо намаляват целулита и моделират естествените извивки на Вашето тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Високоефективна стягаща терапия – извайваща ръцете Firming! За да облечете рокля с гол гръб без притеснение…
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Високоефективна и дълготрайна терапия за извайване силуета на ръцете- терапия втора кожа ръце “Прилеп”!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Втора кожа ръце/плосък корем

Методи за Борба с целулита

Методи за Борба с целулита

Най-добрите Методи за Борба с целулита. Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия.  Вашата лична рецепта за красота. Методи за Борба с целулита -кой е най – подходящ?

Студио за отслабване

Борба с целулита

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с топ Методите за Борба с целулита! Възможно е!!! 

Студио за отслабване
Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Резервирайте час