fbpx

Борба с целулита - апаратно третиране

Няма да отричаме, че водим активна борба с целулита и че това е голямата ни страст. Готови сме на всичко, за да я спечелим! Освен масажите, които са наш специалитет, ние от СПА Деметра винаги сме считали, че и технологичните “жокери” могат да ни помогнат (при това много).

На тази страница ще направим кратко представяне на две от нашите антицелулитните и моделиращи терапии от спа менюто, при които активно се използват машини. Смеем да твърдим, че СПА Деметра разполага със сериозен арсенал в борбата с целулита и трайното отслабване.

Трябва да добавим и новите ни попълнения: EMShape Duo и Laser Shape.

Криолиполиза

Криолиполизата е един от най-ефективни технологии за отслабване и борба с излишните килограми. Неинванзивен метод чрез охлаждане за намаляване на мазнините в определени проблемни области на тялото. Вижте нашето видео за тази страхотна процедура тук.

Антицелулитен огнен масаж

Огнен масаж (фламбе) е метод от Древен Китай, който гарантирано намалява обиколката на корема, паласките, талията, бедрата и ханша. Масажът преминава през две фази– антицелулитен лимфен-дренаж и огнен финал. Вижте всички подробности за него в това видео.

Заключение

Да водим борба с целулита няма как да е лесно. Много жени опитват различни екстравагантни методи, народни рецепти и други неконвенционални техники. Тоест – борят се сами. Нашето мнение е, че ако сме сами, ще се провалим… Вече активно ни помагат и машините – ако се възползваме, може само да спечелим.