Благотворителeн търг

ЗВЕЗДИ ПОМАГАТ НА ПЪРВАТА БЪЛГАРКА СНОУБОРДИСТКА ДА УЧАСТВА В ЗИМНАТА ОЛИМПИАДА ЗА МЛАДЕЖИ

Известни български личности помагат на младата Олимпийска надежда в сноуборда, Теодора Илиева

Димитрина Стоила, собственик на Spa Demetra, организира благотворителен търг за набиране на средства, които да помогнат на  младата надежда в сноуборд кроса, Теодора Илиева да представи достойно страната ни на Зимните Младежки Олимпийски Игри и Световното Юношеско първенство.

Популярни личности от родният хайлайф, спортисти и журналисти ще дарят любима своя вещ, която ще се предлага на търг с открито наддаване. Благотворителният търг ще стартира онлайн, а официалното събитие ще се проведе на 21 декември 2019г., от 16:00ч в Spa Demetra.

За първи път в България, сноуборд състезателка има възможност да вземе участие в Зимните Младежки Олимпийски игри. Такава възможност не бива да бъде подмината. Ако вие също като нас екипът на СПА Деметра имате желание да помогнете и всички заедно да осъществим тази мечта, включете се в Благотворителния търг в подкрепа на Теодора Илиева и нейната съвсем реална мечта. Ако сте известна личност и искате да се включите в търга, можете да донесете своят вещ, към която феновете ви имат интерес и тя да бъде продаде във връзка с Благотворителния ден.

Теодора Илиева е не само талант в сноуборда, тя обича да рисува и учи в НУИИ „Илия Петров“. Лично, нарисувани от нея картини, ще вземат участие в благотворителният търг.

Всички средства, събрани от събитието, ще бъдат предоставени на Теди, за да покрият част от разходите й за тренировъчни лагери през зима  2019/2020г.

Ако, желаете да се включите с Ваша вещ, моля свържете се с Димитрина Стоилова- 0888960801

Аболютно всеки е добре дошъл да се включи и да помогнем на Теди с каквото можем, нека за пореден път докажем на хората, че шанс се дава на всеки и дори и без подкрепа на държавата ние ще изпратим Теди на Зимните Младежки Олимпийски игри. Очакваме Ви!

Ако искате да научите, повече за Теди: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-tedi-za-zimnata-olimpiada-2020-776

Благотворителен ден „Теди – Зимна олимпиада“ SPA DEMETRA