БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
"ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

"ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

Ние от екипа на „Спа Деметра“ с удоволствие и голямо удовлетворение бихме искали да съобщим, че приключи успешно таз годишната ни благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2023.
Искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които се включиха активно в кампанията, като дариха тоалети за дамите и костюми за господата, обувки и аксесоари.
Адмирации и РЕСПЕКТ!
Безкрайно сме Ви благодарни, че се включихте за поредна година!
И тази година кампания „Облечи дете в нужда“ мина с голям успех.  Като резултат успяхме да организираме един от най-хубавите дни в живота на всеки човек и облечем 99 прекрасни момичета и 3 момчета.
Нашите партньори от „ТАОТА“ дариха комплекти на всички дами с гримове на марката Хиполаген.
За дете в неравностойно положение от град Пазарджик успяхме да осигурим корекция на роклята с благодарност към Злати и грим и прическа с любезното съдействие на Диана Варданян.
Всички деца, които облякохме имаха на разположение нашия съмишленик и професионална фотографка – Bobby Stoeva Photography, която беше готова да запечати специалните моменти и красотата на този ден.
Всички по-стари, захабени или дрехи с дефекти и обувки, които останаха са дарени на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, Народно читалище „Славянска беседа“, „Съюз на артистите в България“, Младежки театър „Сълза и Смях“, Военен театър, Театър „София“, Театър „Кърджали“ и театри в гр. Пловдив.
Ежедневните дрехи и обувките дарени от Вас предоставихме на деца в неравностойно положение от защитено жилище „ Бъдеще за нас„ и Преходно жилище „Делфин“ и защитено жилище „Светлина за нас“.
Дарения за тази година не се приемат вече. Потърсете ни отново догодина, в края на месец Февруари – началото на Март за новата кампания 2024.
С нетърпение очакваме следващите ни събития и проекти, в които всеки може да се включи, за да дарим топлина и щастие на всеки, на когото му липсва!

Play Video about БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"

"Облечи дете в нужда" 2023г.

"Денят на фокус"

"Облечи дете в нужда" 2023г.

"България сутрин"

ГРАМОТИ ЗА ДАРЕНИЕ

Както повечето хора, които са участвали вече в наши кампании знаят, преди издавахме благодарствена грамота за направеното дарение.

Ще прикачим както тук, така и на Facebook страницата на кампанията, готов празен сертификат, който можете да си изтеглите и да си попълните с Вашите данни, ако държите да имате такъв за направеното от Вас дарение.

През 2022 година не изпращаме грамота. Към момента дарителите са 495 с над 890 дарения/ някой от тях с повече от 1 пратка/ и  физически нямаме възможност да подготвим за всеки отделно електронна грамота. Всяка пратка, която идва в СПА центъра, се завежда в нашата база данни, но не и всеки тоалет, чанта, гривна или друг артикул, които сте дарили.

На въпроси от типа „Изпратих 1 черен панталон от бала на моя син, облякохте ли дете?“ “Или къде  ми е чантата или обувките с камъчета номер 36?“ не бихме могли да ви отговорим.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"

СНИМКИ НА ДЕЦАТА

Заради Регламентът за защита на личните данни (GDPR) нямаме право да снимаме децата през последните години, както сме го правили преди.

Поради защита на личните данни, деца, които нямат 18 години, не могат да бъдат снимани, камо ли снимките им да бъдат разпространявани в социалните мрежи. А голям процент от децата, които имат 18 години, се притесняват от това, че нямат финансови възможности, че нямат един родител или са пълни сирачета и съвсем разбираемо, (поне за нашият екип ), е те да имат известна доза притеснение и да не искат да бъдат показвани. Много малка част от тях се съгласяват с много уговорки и условие да не им се виждат лицата. Тези, които са се съгласили, са обявени в страницата на кампанията. Затова вече не поемаме ангажимент да изпращаме на дарителите снимки при кого са отишли техните дарения.

ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

Благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2020г. - 4 момчета 2021г.- 7 момичета и 5 момчета
2022г. - 187 общо младежи