БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
"ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

"ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

Облечи дете в нужда 2023г. И тази година кампания „Облечи дете в нужда“ мина с голям успех, повече от 90 облечени деца за техният абитуриентски бал, дарени дрехи в НАТФИЗ и дарени ежедневни дрехи в Защитените Жилища гр.София – „Делфини“ и „Светлина за нас“ . Освен тоалети за баловете си, всички момичета който бяха при нас получиха подаръци от фирма ТАОТА – козметичен комплект гримове. Също наш съмишленик открихме в лицето на страхотната фотограф Bobby Stoeva Photography, която предложи да заснеме професионално всяко дете в неравностойно положение. С общи усилия успяхме да зарадваме отново голям процент деца, да бъдат облечени за техният специален ден. 

Тази година с огромно вълнение ви споделяме, че след около 10 години чакане няколко тоалета намериха своето дете. Във връзка с това искаме да ви информираме, че тази година дарихме голям процент от дрехите, който бяха по ежедневни или вече доста време стоят в склада ни в гардеробната на театъра. Освен с цел да редуцираме склада ни, това го направих и с цел подпомагане на Българският театър и младите ни надежди. Над 50 тоалета в гардеробната на театъра, около 20 чифта обувки и различни аксесоари..

Play Video about БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"

"Облечи дете в нужда" 2023г.

"Денят на фокус"

"Облечи дете в нужда" 2023г.

"България сутрин"

ГРАМОТИ ЗА ДАРЕНИЕ

Както повечето хора, които са участвали вече в наши кампании знаят, преди издавахме благодарствена грамота за направеното дарение.

Ще прикачим както тук, така и на Facebook страницата на кампанията, готов празен сертификат, който можете да си изтеглите и да си попълните с Вашите данни, ако държите да имате такъв за направеното от Вас дарение.

През 2022 година не изпращаме грамота. Към момента дарителите са 495 с над 890 дарения/ някой от тях с повече от 1 пратка/ и  физически нямаме възможност да подготвим за всеки отделно електронна грамота. Всяка пратка, която идва в СПА центъра, се завежда в нашата база данни, но не и всеки тоалет, чанта, гривна или друг артикул, които сте дарили.

На въпроси от типа „Изпратих 1 черен панталон от бала на моя син, облякохте ли дете?“ “Или къде  ми е чантата или обувките с камъчета номер 36?“ не бихме могли да ви отговорим.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА"

СНИМКИ НА ДЕЦАТА

Заради Регламентът за защита на личните данни (GDPR) нямаме право да снимаме децата през последните години, както сме го правили преди.

Поради защита на личните данни, деца, които нямат 18 години, не могат да бъдат снимани, камо ли снимките им да бъдат разпространявани в социалните мрежи. А голям процент от децата, които имат 18 години, се притесняват от това, че нямат финансови възможности, че нямат един родител или са пълни сирачета и съвсем разбираемо, (поне за нашият екип ), е те да имат известна доза притеснение и да не искат да бъдат показвани. Много малка част от тях се съгласяват с много уговорки и условие да не им се виждат лицата. Тези, които са се съгласили, са обявени в страницата на кампанията. Затова вече не поемаме ангажимент да изпращаме на дарителите снимки при кого са отишли техните дарения.

ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА" 2023

Благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2020г. - 4 момчета 2021г.- 7 момичета и 5 момчета
2022г. - 187 общо младежи