You are currently viewing Дари кръв – дари живот
дари кръв – дари живот!

Дари кръв – дари живот

Дари кръв – дари живот

За осми пореден път тази есен в град Пазарджик ще бъде проведена кампания „Капачки за бъдеще“. Локацията отново ще бъде в сградата на ПГСА ( Професионална гимназия по строителство и архитектура) в града. Датите на инициативата, както за цялата страна, така и за нашия град, ще бъдат обявени през месец септември. Предстоящата кампания ще бъде последна за тази година. Следете страницата ни във Facebook, за да не я пропуснете!
Едновременно с предстоящата кампания планираме да проведем и още една добра инициатива. Нещо, което не сме правили досега. Освен да съберем капачките и кенчета за закупуване на високоспециализирана медицинска техника за най-малките пациенти, всеки от нас, който не се страхува, има желание и здравословното му състояние позволява, ще може да дари кръв.

Да дариш кръв е адски важно. Всеки ден стотици хора с различна възраст и професия се нуждаят от силата на дарената кръв, за да продължат живота си, за да се върнат при семействата си. Бъдете здрави! Дарете кръв! Дарявайте кръв редовно!
Екип на Районен център за трансфузионна хематология – гр. Пловдив ще бъде на разположение на желаещите. Кръводаряването ще се проведе в същия ден и на същото място като кампанията „Капачки за бъдеще“, в медицинския кабинет на ПГСА и при спазване на всички хигиенно-санитарни мерки.

За повече информация не се колебайте да позвъните на 0888 960801 – Диди Помакова. Всеки, който желае да дари кръв, трябва да се запише предварително. Молим за сериозно отношение и коректност както към организаторите, така и към екипа на РЦТХ-Пловдив, който ще бъде на разположение, за да споделим грижата за хора в беда. Благодарим за добрината Ви! Ще Ви очакваме и тази есен, защото заедно можем повече! Не само жените могат да дарят живот! Ако си от силният пол, дари кръв – дари живот!

Вашият коментар