Един SPA DAY в градски условия

Един SPA DAY в градски условия

Един SPA DAY в градски условия

Един SPA day или как да релаксираме в градски условия. Един SPA DAY в градски условия. Къде? В SPA DEMETRA разбира се…

Живеем в 21 век. Векът, в който SPA day, burnout и stress са само част от „модерните “ чужди думи, които присъстват в речника ни. Векът, в който когато станем сутрин включваме компютрите си и се потапяме в необятния свят изграден от работни и лични ангажименти.

Нека сложим точка тук! Добре дошли в SPA Demetra!

Посреща ме усмихната дама, която любезно ме настанява и предлага да се запозная с менюто. Днес е моят ден и съм решила да се отдам на релакс и удоволствия. Искам всичко! След консултация с естетик на SPA Demetra – започвам своето приключение.

Хамам

Хамамът е традиционна парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване. Уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма..

Изключителното удобство в SPA Demetra  е фактът, че хамам и сауна са в изключителна близост. Насочвам се към сауната, за да се отпусна максимално. Още при избора на процедури, естетикът от SPA Demetra ме запознава и с ползите на сауната: подобрява се тонусът и жизнеността на тялото. Подобрява имунната система.Отпуска мускулите. Чрез загряването на тялото се подобряват множество негови функции.

Лицето

Всички знаем, че климатичните условия, луминесцентната светлина в офиса и ежедневните 8 + часа пред компютъра са пагубни за кожата. Решавам да опитам нещо ново за SPA Demetra.

 Почистване на лице без болка и без параКислородна терапия. Целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти от кислородната  терапия- абсолютна защита от агресивното действие на околната среда. Кислородната терапия: подмладява и освежава кожата, стимулира производството на колаген, стимулира дейността на клетката, снабдява с кислород, премахва бръчките, свива порите, заздравява кожата, намалява пигментацията, подобрява неравния пигмент, избелва кожата, увеличава активността на клетките, премахва тъмната кожа, възстановява руменината. Кожата ми сияе.

В SPA Demetra се предлага Спа избелване на зъби. Ако някой от Вас е преминал през избелването на зъби в зъболекарски кабинет е запознат с времето, което трябва да отдели, ограниченията след самата интервенция, дискомфорта от нея. Представят ми новата технология за избелване на зъбите. Aпарат, създаден за избелване на зъбите с няколко тона, комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на  усмивка познато дори и в Холивуд. SPA DEMETRA ми предложи за нула време нова заслепяваща усмивка, докато релаксирам.

Като една практична жена, оценявам възможността да съчетая няколко процедури.   Както се получи и тук – получих ослепителна усмивка и освежено лице в едно!

Тялото ми. Исками се да се отблагодаря на себе си за всичко.

Анти-стрес масаж с Портокал. Като цяло, анти-стрес масажът няма аналог и аз се убедих в това. Масажът, който се прилага за премахване на стреса, под звуците на релакс музика, приглушена светлина и строго определен ритуал от отпускащи похвати на естетика напълно неутрализира стреса, повишава имунната защита и нормализира обменните процеси на организма. Портокаловото масло стимулира клетъчната обмяна и обновява кожата. Богат на витамин С – регулира баланса на мазнините. Мощен анти-оксидант.

Ако все още не сте попадали в така нареченото градско СПА, то посетете SPA Demetra. Екипът от естетици ще Ви предразположат за един изключително пълноценен спа ден, който ще искате да превърнете в ежедневен ритуал.

SPA DAY SPADEMETRA
СПА ДЕТСКИ ПАРТИТА

Един незабравим SPA DAY за Изабелла и Николай.
С шарените си халати те се впуснаха в едно интересно и ново преживяване за тях, част от което бяха: релакс масаж с аромат на шоколад и разбира се, не можем в СПА Деметра без шоколадова маска за лицето.
Вече любимата част и на двамата е топлата лежанка в зоната ни за релакс, там хапнаха близалки и си починаха след „изморителният“ СПА ден.