Важно за клиентите на SPA DEMETRA

Важно за клиентите на SPA DEMETRA

С огромна благодарност към всички наши клиенти, за доверието и подкрепата през всички години. За нашият екип винаги на първо място е бил комфорта на клиента, за това всячески сме изразявали уважение и толеранстност към всеки посетил на СПА Деметра.

Поговорката  „ Клиента винаги е прав“ работеше с пълни сили в нашия център и не съжаляваме за което, защото освен верни клиенти това в годините ни е донесло много партньорства и добри приятелства.

Ние знаем, че сме част от обслужващата сфера и винаги, има по приоритетни ангажименти, но предвид зачестилите некоректни действие на голям процент от хората, се чувстваме длъжни да въведем нови „правила“ с които всеки, желаещ да е наш клиент да се запознае.

Важно за клиентите на SPA DEMETRA
Важно за клиентите на SPA DEMETRA

Депозит при посещение в центъра.

Скъпи клиенти, искаме да Ви уведомим, че при запазване на час за съботен ден ще изискваме депозит спрямо процедурата, която записвате. Ще получавате банкова сметка, по която да преведете сумата или да заплатите на място в СПА центъра.Това е голямо неудобство както за Вас, така и за нас, но сме принудени да го направим поради зачестилите случаи на клиенти, които не идват за записани часове в събота и дори не ни уведомяват.

Всяка процедура ангажира работно време на терапевт и свободен кабинет, който предварително се подготвя. С цел да осигурим всичко това за Вас е важно да бъдете коректни с нас. Чрез депозита/ капарото нашият терапевт няма да загуби своето време и няма да бъде ощетен.

При отмяна на часа Ви по-малко от 24 часа преди резервацията, което е посочено в нашите общи условия, сумата няма да Ви бъде възстановена.
Благодарим за уважението и разбирането.

Адресът на СПА Деметра

Адресът на СПА центъра е дублиран в картата на GOOGLE!

За това, моля имайте предвид, че, ако идвате с навигация, трябва да въведете в търсачката директно СПА център Деметра, а не име на булеварда и номера му, което може да ви закара на грешно място!

Центъра се намира в отсечката между бул.Опълченска и бул.Константин Величков, НЕ СЕ НАМИРАМЕ нито в кв.Люлин, нито в село Кътина!!!

Отлагане на резервация в СПА Деметра

Отлагането на резервация при нас, може да се направи 24 часа, преди записаният час. Когато отмените часът си по-рано ние можем отново да го запълним и така, нашият терапевт няма да загуби своето време и няма да бъде ощетен.Всяка процедура ангажира работно време на терапевт и свободен кабинет, който предварително се подготвя. С цел да осигурим всичко това за Вас е важно да бъдете коректни с нас.

В случай, че не отмените часът си в посоченият диапазон:

  • Ако сте с абонаментна карта, от нея ще бъдат взети процедурите който са ви записани за денят.
  • Ако сте с ваучер /закупен от нас или от Gift tube/ ваучерът ви ще се смята за използван.
  • Ако сте с избрана процедура, при следващо посещение дължите 50% от сумата на канселираната Ви процедура.
  • Ако сте капарирали своята терапия, но не дойдете на часът ви сумата няма да Ви бъде възстановена.
Важно за клиентите на SPA DEMETRA

Записване на час в СПА Деметра

Поради натовареност в графика, молим всикчи наши клиенти да предвидят исканите от тях процедури и да запазят резервация възможно най- рано. Ние разполагаме в график винаги месец напред и можем да записваме часове дългосрочно.

Направата за резервация става в порядъка на 5-7 дни преди исканият час.

Притежаването на абонаментна карта или ваучер НЕ гарантира записване на часове в последния момент или „от днес за утре“.

Ако имате абонаментна карта при нас, трябва да я предоставяте при всяко посещение за да можем коректно да отбелязваме взетите от вас терапии.

Важно за клиентите на SPA DEMETRA

Посещение в СПА ценъра с ваучер.

Когато имате направена резервация при нас с ваучер подарък е важно да знаете, че когато ваучера е закупен от нас, ние можем да правим промени и ако ваучер Ви не е физически, а е електронен можете да НЕ ГО НОСИТЕ в деня на резервация.Това обаче не важи за ваучери закупени от нашите партньори платформата Gift tube. Когато имате ваучер от тях е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предоставянето му на хартия, когато дойдете за часът Ви, защото това е вашето платежно средство.

Още важна информация за всички наши бъдещи или настоящи клиенти:

Важно за клиентите на SPA DEMETRA
Важно за клиентите на SPA DEMETRA

При организация на парти при нас, имаме някой особенности който е важно да се спазят и да сте наясно.

  • Оферта се изготвя само и единствено след отговор на въпросите, който ви изращаме след запитване от ваша страна.
  • Офертата се изготвя спрямо вас и тя винаги е индивидуална за всяко парти.
  • Капаро за парти се заплаща по банка или на място в размер на минимум 2 куверта.
  • Без капаро, НЕ създаваме резервация и нямате запазено парти при нас.
  • Кетъринг и торта може да бъде добавен срещу такса.

При направено парти при нас, вие получавате индивидуално отношение,терапевти който да работят с вас, еднократни консумативи и НЯМАТЕ досег с другите клиенти на центъра.