Black SPA Friday

Black SPA Friday

Черен Петък В SPA DEMETRA

Нашите големи промоции са целогодишно.  Специално клиентите на SPA DEMETRA могат да се възползват от големи отстъпки за всички СПА процедури и продукти. Имаме дневни промоции, месечни и сезонни.

Кога е Черен Петък 2021?
Черен петък тази година се пада в петък- 26 ноември 2021 г. В SPA DEMETRA, обаче можете да се насладите на две седмици Black Friday отстъпки от 24-ти ноември до 30-ти ноември 2021 г. При изборът на най-добрите спа пакети и услуги на страхотни цени ще имате  цели 2 седмици. Достатъчно време и да изберете и  да закупите ваучери за Коледа за любимите си хора на промоционални цени.

Големите Черен петък – отстъпки тази година, тепърва идват! Търсете на страницата ни във Facebook  “SPA DEMETRА“: Black Friday в SPA DEMETRA! Насладете се на най-големия празник на пазаруването, в годината. Не пропускайте да следите сайта ни всеки ден, за да видите какво сме Ви подготвили.

Black SPA Friday

КОЛАРИУМ

500мин. -299.00 лв.
КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
ВИЖ ОЩЕ

КРИОЛИПОЛИЗА

Цяло тяло - 205лв.
Криолиполиза е нов начин за намаляване на мазнините в определени проблемни области на тялото.
ВИЖ ОЩЕ

СТЯГАНЕ НА БЮСТ

10 терапии 3D за моделиране на бюста- 300лв.+ 2 бонус

Терапия Бюстопластика

Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.
ВИЖ ОЩЕ

СПА РУБИН

Рубинена хидратираща терапия за лице + Антистрес масаж с рубинен прах - 89лв.
Рубинът е скъпоценен камък и е атрактивен поради своите отблясъци. Като един от най-здравите минерали и най-трайните скъпоценни камъни, е търсен още от древността. Поради своя червен цвят Ви карат да се чувствате енергични, рубинът има огнени сили.
ВИЖ ОЩЕ

ЛИФТИНГ

Лифтинг с дълбока хидратация + крем Hydra Energy с хиалурон - 120лв.
Тeрапията представлява коктейл от натурални масла, който служи като ефикасно средство срещу стареенето на кожата, терапията е създадена за повдигане на лицевият контур.
ВИЖ ОЩЕ

IPL Фотоподмладяване

Пакет от 10 процедури лице - 550лв.

Пакет от 10 процедури лице, шия, деколте - 690лв.
IPL фотоподмладяване (Skin Rejuvenation) е патентована технология за неинвазивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата. Благодарение на него кожата се изглажда, а контурите на лицето и шията видимо се стягат.
ВИЖ ОЩЕ

ГИПС КЛИН

Терапия Гипс клин + Аквапилинг- 140 лв.

10 терапии "Плосък корем"/"Бразилско дупе" - 359лв. .+ 2 бонус
Целулитът изисква време и търпение! Това е факт. Но за първи път на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати. Само 1 процедура е нужна да влезете в дрехи с 1 номер по-надолу.
ВИЖ ОЩЕ

ANTI-AGE ПРОГРАМИ

По една от 5 терапии /Мезоконци, Злато, Диамант, Колаген, 2-ра кожа/- 399лв.
За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури за лифтинг програми.
ВИЖ ОЩЕ

МАСАЖ С 7 вида билки

Цяло тяло: 50мин
Частичен масаж на гръб: 20мин.

Анти-стрес масаж „Синя кръв“ за двама 88лв.
Болкоуспокояващ масаж на зона по избор с букет от лечебни билки.
ВИЖ ОЩЕ
черен-петък-цени-целулит-масажи-Спа деметра

Beauty BOX