fbpx

Черен петък в SPA DEMETRA

Нашите големи промоции са целогодишно.  Специално клиентите на SPA DEMETRA могат да се възползват от големи отстъпки за всички СПА процедури и продукти. Имаме дневни промоции, месечни и сезонни.

Кога е Черен Петък 2020?
Черен петък тази година се пада в петък- 27 ноември 2020 г. В SPA DEMETRA, обаче можете да се насладите на две седмици Black Friday отстъпки от петък 20-ти ноември до 27-ми ноември 2020 г. При изборът на най-добрите спа пакети и услуги на страхотни цени ще имате  цели 2 седмици. Достатъчно време и да изберете и  да закупите ваучери за Коледа за любимите си хора на промоционални цени.

Големите Черен петък – отстъпки тази година, тепърва идват! Търсете на страницата ни във Facebook  “SPA DEMETR”’: Black Friday в SPA DEMETRA! Насладете се на най-големия празник на пазаруването, в годината. Не пропускайте да следите сайта ни всеки ден, за да видите какво сме Ви подготвили.

Black Friday в SPA DEMETRA условия:
Отстъпката не важи върху активни промоции!
• Посочените отстъпки не могат да се комбинират с други активни промоции!
• Цените в SPA DEMETRA за Black Friday не важат за събота!
• Цените в SPA DEMETRA за Black Friday не важат след 16:30!
• Промоцията за козметиката е валидна до изчерпване на количествата.
• SPA DEMETRA си запазва правото на промяна на цените и спиране на промоциите за Black Friday.

•Запазваме си правото да прекратим промоцията по всяко време, като и да променяме промоционалните нива и отстъпки на всички продукти преди промоцията наречена “Black Friday” да е изтекла.