Релаксиращи СПА пакети за двама за Коледа

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ СПА ИЗКУШЕНИЕ?

Релаксиращи СПА пакети за двама за Коледа

Подарете нещо специално за Коледа на любимите си хора! Ваучери за подарък SPA DEMETRA. Отдайте се на пълен релакс с любим човек в СПА ДЕМЕТРА за Коледа!

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама–масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

Play Video about Винотерапия за Коледа
Коледни СПА пакети за двама

СПА Пакет за двама „Тайните на Деметра“ 240 мин. Цена: 600 лв.

За нея СПА приключението започва с Парна баня или Сауна / по избор/. Следва СПА терапия „Перлена мечта“ с колагенов прах за лице. Терапията има хидратиращо и подхранващо въздействие върху кожата. Пакетът продължава с масаж цяло тяло със златни частици в комбинация с богат набор от витамини и концентрирани растителни екстракти, ефективно хидратират и изглаждат кожата. За него СПА приключението започва също с Парна баня или Сауна /по избор/, след което Той ще се възползва от Терапия за лице и тяло с вино и шампанско за пречистване и освежаване на кожата. В последващата перлена вана с етерични масла за двама, живителните сокове на гроздето със своите уникални качества забавят стареенето на кожата и даряват наслада на духа. СПА приключението завършва с две чаши червено вино, поднесени във ваната като комплимент от SPA DEMETRA.

Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението”

СПА Пакетът предлага една съвършена комбинация за постигане на незабравимо изживяване в SPA DEMETRA. Преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня по избор за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакетът продължава с два синхронни Ритуал-масажа със свещ от етерични масла, която Ви дарява с едно незабравимо преживяване, изпълнено с невероятните аромати на етеричните масла – портокал, лавандула и бергамот. Затопленото масло се плъзва по Вашата кожа и Ви дарява с усещане за пълен релакс. Изключителната комбинация от Хидромасажна вана с аромат на Маточина и Релаксиращия масаж подобрява качеството на съня и има релаксиращо и отпускащо действие.
Коледни СПА пакети за двама

Винотерапия за Коледа

SPA WINE THERAPY BODY Вземете “Вино терапия за двама”, а ние ще Ви подарим бутилка червено вино.

Винотерапията е съвременна SPA процедура хит в най-големите и луксозни салони, която е все по-предпочитана в центровете и в България. Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметологията. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло с грозде. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Червеното грозде създава усещане за релакс и комфорт.

Масаж с аромат на грозде – 65лв./120лв. за двама
Вана с винотерапия – 155лв./250лв. за двама
Масаж с Вино и шампанско + Винена вана – 220лв./310лв. за двама
Винотерапия /SPA ритуал за лице и тяло/– 250лв./450лв. за двама
Play Video about Винотерапия за Коледа

Анти стрес масаж за него и нея

Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията Ви е в излишък. След 40мин. масаж се потопете в топла, отпускаща вана с ароматни перли и соли. Ако искате да поглезите по нестандартен начин тялото и душата си то това е пакета за любимия човек. Като допълнение ние ще Ви подарим бутилка червено вино или шампанско /по избор/ . В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и Вашата половинка.

Ваучер подарък за него и нея – Топли масажи за двама с две техники + Вана с перли и соли с подарък от SPADEMETRA бутилка вино. Промоционална цена: 380лв.

Тонизиращ масаж с кислород за двама на гръб + Вана с арома масла  Промоционална цена: 250лв.

АНТИ СТРЕС МАСАЖ ЗА НЕГО И НЕЯ
VIP Пакет за двама 80мин. Цена: 199лв. /малък/ 
Релаксиращ чай, Сауна или Парна баня, Златна маска за него, Сапфирена маска за нея и Два синхронни Индонезийски масажа на гръб + чаша червено вино.
VIP Пакет за двама 150мин. Цена: 299лв. /среден/ 
Сауна или Парна баня /по избор/,  Диамантена грижа лице за него и нея, Два синхронни масажа и Зона релакс + чаша червено вино.
VIP Пакет за двама 200мин. Цена: 499лв. /голям/ 
Сауна или Парна баня /по избор/, Златен пилин за тяло и лице,  Златна грижа лице за него и нея, Перлена вана с алги и билки, Два синхронни масажа със сапфирен прах  и Зона релакс + бутилка вино.

СПА Пакет “ С аромат на Коледа 150мин. Цена: 250лв.
Тонизиращ масаж с канела, Зимна грижа за лицето, Точков масаж на ходилата и скалпа в Зона релакс. 


СПА Пакет “Роза за него и нея” 50мин. Цена: 230лв.
Арома частичен масаж с Дива Роза за двама + Хидромасажна вана с масло от роза
 
СПА Пакет “Роза за двама” 80мин. Цена: 280лв.

Два синхронни арома масажа с Дива Роза  за цяло тяло + Хидромасажна вана с масло от роза. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени във ваната, комплимент от SPA DEMETRА

Коледни СПА пакети за двама

СПА пакет Меден месец–за младоженци Цена:530лв. Времетраене: 5ч.

СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня по избор за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакета продължава с два синхрони релаксиращи масажа цяло тяло с вино и шампанско, като продължаваме с изкушение за лицата с мед и мляко – какво е медения месец без мед, вино и пенливо шампанско?! Приятен завършек на СПА преживяването е перлена вана за двама с бутилка шампанско или вино по избор, като подарък от SPA DEMETRA.