MISS EXCLUSIVE OF BULGARIA 2013

MISS EXCLUSIVE OF BULGARIA 2013​

Русата Адреналинка от „Господари на Ефира” Камелия Аврамова се справи блестящо не само като участник, но и като организатор на световния конкурс Miss Exclusive of the world.
На 07 юни (петък) ултра модерният клуб Sin City беше домакин на организирания от Камелия Аврамова (Адреналинка от „Господари на Ефира”) конкурс Miss Exclusive of Bulgaria 2013, част от световния Miss Exclusive of the World. Състезаваха се тринадесет участнички от цяла България, които една седмица репетираха по специално поставена хореография от Ани Ганчева, официален хореограф на конкурса и Пепи Ялъмова (Адреналинка от „Господари на Ефира”) – денс директор на конкурса. Конкурсът се радваше на огромен интерес от страна на доста известни личности в лицето на актьорите Деси Бакърджиева, Иво Аръков, модела и бизнес дама Катя Роуз, Димитрина Помакова – собственик на SPA Demetra, която предостави на всички гости комплимент от спа центъра си.

В Wellness център SPA DEMETRA моделите се подготвяха дни наред за прекрасната хореография, те имаха възможност да се докоснат до спа манюто ни, от луксозни релаксиращи процедури, като: парна, турска баня, сауна, масаж с витамин Е, вграждане на мигли, вана на Клеопатра и т.н.