Най-добър спа център - SPA DEMETRA

Най-добър спа център - SPA DEMETRA

Мисис „Дама на годината“ – 2015 „Най-добър СПА център“, бе избран “SPA DEMETRA” в лицето на Димитрина Помакова. Tова не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото.
Кандидати за „Мисис Дама на годината“ 2015 бяха над 215 дами за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

В Категория „Най-добър СПА център“, бе избран “SPA DEMETRA” в лицето на Димитрина Помакова.В “Всеки следобед с Криси“-Две от носителките на награди „Мисис Дама на годината“ 2015 – Диди Помакова и Таня Милушева;