Какво трябва да знаем за правилна хидратация?

Какво трябва да знаем за правилна хидратация през летният сезон?

Всички знаем, че през лятото трябва да пием повече вода, за да останем добре хидратирани. Достатъчно ли е обаче това, има ли нещо, което пропускаме и коя е най-добрата хидратираща козмитика?

В горещото лятно време можете да се дехидратирате много бързо, особено ако прекарвате много време навън. Важно е да останете хидратирани, за да избегнете сериозни и животозастрашаващи състояния като топлинно изтощение и топлинен удар.

Хидротерапия SPA DEMETRA

Съвети за хидратация през лятото:

4 топ продукта за хидратация

Интензивен хиалуронов тоник с мултифункционална употреба 3в1, интензивен лифтинг с anti-age, хидратация и регенерация на кожата. Един от най-ефективните помощници за хидратиране на кожата е чрез хиалуроновата киселина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В продукта на SPA DEMETRA фрагментираната хиалуронова киселина е съединена с витамин А, който освен известни подмладяващи свойства, притежава способността да настройва кожата за активно усвояване на хиалуроновата киселина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Kрем за интензивен лифтинг с anti-age, хидратация и регенерация на кожата. Един от най-ефективните помощници за хидратиране на кожата е чрез хиалуроновата киселина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ