Спа по време на бременност? Не е невъзможно.

Спа по време на бременност? Не е невъзможно.

 Спа Деметра винаги се стреми да Ви достави най-доброто спа преживяване. Ако пристигнете по-рано за своите спа услуги, не се притеснявайте, в Спа Деметра винаги има какво да правите и няма да скучаете, докато чакате Вашия терапевт. Можете да посетите зоната за релакс, училището за козметика, да послушате музика, да проверите своята поща или просто да почетете списание. Също така, ако Вашият терапевт е свободен, можете дори да да започнете процедурата си по-рано.

Изключително важно е да споделите с терапевта и другите специалисти в спа центъра всякакви физически или медицински проблеми, които имате, в това число: стари контузии, минали болести, алергии и моментно състояние.  Това ще ни позволи да Ви предоставим възможно най-добрата услуга и да Ви осигурим максимална безопасност и комфорт. Ние Ви препоръчваме  да кажете за всички здравни опасения, които могат да повлияят на Вашето спа преживяване. Някои от нашите услуги не се препоръчват за бременни, така че това също е фактор, който трябва да вземете под внимание. Ако сте бременна, можете да използвате спа съоръженията, но ние Ви молим да се консултирате с Вашия лекар преди да планирате спа процедурите си. Моля, уведомете спа рецепциониста за бременността си, когато планирате срещите си.

Спа Деметра прилага върху тялото Ви единствено специални естествени продукти, за да се подобри състоянието на Вашата кожа, както и да се стимулира кръвообращението. Нашите терапии за тяло включват обвиване на тялото, полиране на тялото и маска за тяло. Хидротерапията пък е  специална процедура, която включва вода или вана. Можете да се възползвате от нашата традиционна хидротерапия, както и от хидротерапията в хамам. Процедурите за лице са предназначени за цялостно подхранване на кожата на лицето. Нежната пара помага в процеса на почистване, а след това се прилага овлажнител (избран специално за Вашия тип кожа). И накрая един масаж на лицето ще стимулира кръвообращението и ще Ви остави с бляскава кожа.

След терапията Ви препоръчваме да посетите стаята за релаксация и да не правите абсолютно нищо. Просто се насладете на усещането за почивка и релаксация и оставете мислите Ви да текат на свобода.

Когато планирате Вашите процедури, можете да направите заявка за мъж или жена терапевт, но въпреки това дори най-консервативните спа курорти не могат да гарантират това желание. Всички наши терапевти са висококвалифицирани специалисти и са добре обучени как да осигурят най-доброто спа преживяване, така че това не трябва да има значение за Вас.