fbpx

Шоколадова терапия

Шоколадова терапия против стрес

Масажи с какаова смес и ароматни масла изглаждат бръчките, и подмладяват.

SPA DEMETRA предлага маски за лицето и почистване на кожата с любимата вкусотия. Любителите на шоколада, които се притесняват за фигурата си и за цвета на лицето си, вече могат да отдъхнат. Решението на проблемите им се крие в новите процедури за разкрасяване на основата на шоколад. Шокотерапията в момента е голям хит в цяла Европа. Няколко дневни SPA центъра в Париж се опитват да опровергаят теорията, че шоколадът и гладката кожа стоят на два противоположни полюса. Подлагайки на изпитание остарялото вече схващане, че шоколадът причинява петна по кожата, Ви предлагаме нова серия продукти с екстракти от какао, за да помогне на кожата да продължава да изглежда млада и в отлично състояние. Според специалистите на фирмата полифенилните съединения в какаото имат свойства, които забавят стареенето на кожата.
За „Шоколадовият пилинг“ се използват бадемово масло, шоколадов и боровинков екстракт, и натрошени какаови зрънца в комбинация с кафе за почистване на кожата. Ако пък се запишете за „Карамелово-шоколадова наслада“, то ще бъдете покрити с топла смес от какаово масло, африканско дърво с орехови плодове и шоколадова есенция. За „Дълбок шоколадов масаж“ пък се използва масло с аромат на шоколад, обогатено с витамин Е и с него се разтрива цялото тяло. Целта на този вид масажи е да се нахрани както кожата, така и душата. „Знаете, че когато искате да ви е добре, правите всичко възможно и след това не искате да имате никакви оплаквания. Напротив, чувствате се идеално и всичките Ви усещания са задоволени“. След масаж на лицето с чисто какаово масло терапията продължава с мечтата на всеки подложил се на диета – прилагането на маска с разтопен шоколад. Гъсто разтопения шоколад се намазва на дебел пласт върху лицето и шията. Всъщност маската е направена от истински шоколад, адаптиран специално за нуждите на кожата. Изведнъж в съзнанието на клиента се ражда идеята за т.нар. шоколадова смърт, след като разтопената консистенция се всмуква от кожата.
Постоянно попадаме на най-новите реклами за шоколадова терапия за лице и тяло. И неминуемо си задаваме въпроса: Какво е това шоколадова терапия? Това нещо сладко за хапване ли е? А ето и отговора на професионалистите: Това е терапия от ново поколение, която пробужда сетивата и възстановява хармонията на тялото и душата. Свойствата на какаото, обогатяват кожата, а сладкият му аромат Ви потапя в океан от емоции.

Шоколадова терапия за лице

Деликатна антистрес процедура против замърсяване на кожата – едно вкусно бягство от напрегнатото ежедневие с доказани резултати: кожата възвръща блясъка, мекотата и нежността си. Има моментален подобряващ ефект – само 45 минути са необходими за изпълнението й.

Козметични свойства на какаото:

– Стимулира елиминирането на токсини и участва в трансформирането на енергията;
– Анти-оксидант, благоприятства реструктурирането на клетките;
– Подобрява кръвообръщението, заздравява стените на капилярите и благоприятства правилното оттичане на лимфата;
– Забавя процесите на стареене на клетките, увеличава здравината и еластичността на кожата;
– Стимулира функциите на фибробластите и благоприятства синтеза на колаген и еластин;
– Стимулира обонянието като създава усещане на спокойствие и благосъстояние.

Шоколадова терапия за тяло

Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това е терапията за Вас. Стимулира елиминирането на токсини, участва в енергийния обмен. Подобрява периферната циркулация и заздравява стените на капилярите. Стимулира липолизата, повишава телесната температура. Стимулира обонянието и повишава нивото на серотонин и ендорфин. Създава усещане за релакс и комфорт. Резултатът е дълготраен комфорт, свежест и релаксация. Освен това шоколадовите процедури стимулират производството на ендорфини “естествените хормони на удоволствието”, подхранват кожата в дълбочина и тонизират целия организъм. Всяка уважаваща себе си дама може да изпита благотворното въздействие на професионалните грижи с шоколад. Усещането е невероятно!

ШОКОЛАДОВА МЕЧТА

Шоколадовата терапия е истинска наслада за кожата и душата с релаксиращо и подмладяващо действие. Гони стреса, допринася за постигане на душевно равновесие и изпълва с позитивна енергия. На кожата въздейства подхранващо, стимулира регенеративните процеси, предотвратява появата на бръчки, изглажда тургора, придава блестящ и равномерен вид на тена. За всички прекрасни качества допринасят съдържащите се в какаото полифенолни съединения, които имат свойството да забавят процесите на стареене. Съчетаването им с чувството на наслада, което пораждат асоциациите с така обичаният от всички шоколад води до състояние, което с две думи може да се нарече – шоколадова мечта.

ТОНИЗИРАЩА ШОКОЛАДОВА МЕЧТА – Целта на терапията е зареждане на кожата с антиоксиданти, на духа – с положителна енергия и ведро настроение, борба с бръчките и стреса.

РЕЛАКСИРАЩА ШОКОЛАДОВА МЕЧТА – Целта на терапията е релакс и зареждане на кожата, и духа с позитивна енергия.

ТЕРАПИЯТА ЗА БЛЯСЪК ШОКОЛАДОВА МЕЧТА – Целта на терапията е постигане на бляскав, равномерен тен, заглаждане на мимическите линии, придава свежест и здрав вид на кожата.

АНТИСТРЕС ШОКОЛАДОВА МЕЧТА – Целта на терапията е борбата със стреса и процесите на стареене, противодействие на негативните влияния от външни и вътрешни фактори.

Цени:

Антицелулитна терапия с шоколад – 45лв.
Антицелулитен шоколадов масаж – 25лв.
SPA Шоколадов ритуал – 80лв.
Шоколадов пилинг – 18лв.
Релаксираща шоколадова вана – 50лв./ за двама 85лв.
Маска на цялото тяло с Млечен шоколад – 45лв.
Релаксираща терапия с шоколад – 55лв.
Шоколадова терапия за лице – 28лв.
Шоколадово удоволствие за деца – 29лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Шоколадът – храна на боговете

Съвременното ни ежедневие е изпълнено с огромно физическо и психическо напрежение. Антистрес масажът с шоколад напълно неутрализира стреса, повишава имунната защита и нормализира обменните процеси на организма. Подходящ за всички, които искат да релаксират на 100%. Наричат го още „масаж на усмивките“, защото действа като антидепресант – стимулира всички сетива и събужда ендорфините. Ендорфинът е наричан още „хормон на щастието“. Той е най-доброто природно лекарство, синтезирано в човешкия организъм. Повишаването на нивото на ендорфина води до: снижаване на умората и повишаване на физическите сили.