fbpx

Императорска терапия с мед и мляко

Императорска терапия с мед и мляко
Императорска терапия с мед и мляко – деликатна селекция от злато, мед и кисело мляко. Хидратира в дълбочина, подобрява капацитета на кожата да задържа вода, успокоява, освежава, омекотява, подхранва и витализира. Още от дълбока древност медът е бил използван дори по време на къпане. Комбинацията от мед и мляко прави кожата мека, еластична и красива.

Императорска терапия с мед и мляко – преживяване, обогатяващо сетивата
Древните са били управлявани от едноличен владетел, който притежавал абсолютна власт. От Шумер и Вавилон до могъщата Римска империя всички владетели са имали достъп до блага, непознати на простолюдието. Сред тях е и Императорската терапия с мед и мляко – тайнство, произлизащо от Древен Египет.

От векове киселото мляко е изпитан козметичен продукт. Древен ритуал в Египет. Всички сме чували, че прочутата египетска царица Клеопатра поддържала красотата си, като се потапяла във вана с мед и мляко. По това време къпането в мед и мляко било смятано за изключително приятна и луксозна грижа за тялото. От хилядолетия насам хората знаят, че млякото и млечните продукти са отлично средство за поддържане на кожата. Поради това SPA DEMETRA предлага в своето спа меню: Императорска терапия с мед и мляко.

Цена: 30лв. лице/ 80лв. тяло

Резервирайте час: 0885 877 866