Расул терапия за двама

Расул терапия за двама

ВАУЧЕР ПОДАРЪК! 

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР

Търсите специален подарък – вземи ваучер за подарък за СПА пакет за двама Клеопатра

Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU. Масаж за двама е идеалният подарък за любим човек или просто поглезете себе си. Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. Подаръкът представлява ваучер под формата на папирус в луксозна опаковка с избраната от Вас услуга.

Расул терапия за двама

Името й е символ на женския идеал, а славата и красотата й са оставили следа в историята. до днес Клеопатра се свързва с изящество и естествена красота. Физическата красота е била особено на почит в Древен Египет. Една от подмладяващите и подхранващи тайни на Клеопатра е комбинацията на прясно мляко с мед. Офертите за СПА пакет за двама Клеопатра е идеалният избор за всички двойки, които искат да прекарат повече пълноценно време заедно. Представяме Ви два от най-романтичните ни пакети за двама, който включва:

Расул терапия за двама

Расул терапия за двама

Изключително приятен ритуал за двама с помощта, на който ще се освободите от токсините и ще подобрите кръвообращението си. Тънък слой лечебна кал, наречена расул и обогатена с екстракти от билки, обгръща цялото тяло, и бавно попива в кожата. Престоя на висока температура в парната баня допълва ритуала. Втечнената лечебна кал се втрива в кожата с лек масаж. Финалът на терапията приключва с два анти-стрес масажа с египетски масла, които отпускат мускулите, а сетивата изпитват блаженство.

Под въздействието на топлината и парата в парната баня се подобрява работата на сърдечно-съдовата система и капилярите, отпушват се порите, и протича активна детоксикация на организма. Температурата на парната баня обикновено варира между 40 и 60 градуса, но влажността може да достигне до 95-100%. Температурният режим е основната отличителна черта на този вид парна баня.

Расул терапия въздейства върху организма по следните начини:
Пакетна цена
370 лв.
Времетраене: 5ч.
Резервирайте час
Детокс След Празниците
Детоксът идва на помощ, когато искаме да:

Имаме още: