fbpx

Терапия със Златен прах

Терапия със Златен прах

Терапия „ЗЛАТО ЗА ЛИЦЕ“ съчетава лукса и блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в него. Вкарват се златни микровлакна в най-долния слой на кожата на лицето. След такава процедура то придобива очарователен златен блясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал.

Златна спа терапия със златен серум
Златният прах овлажнява кожата в дълбочина, без да я омазнява, забавя процеса на образуване на бръчки. Златото активира синтеза на колаген и хидратира кожата в дълбочина, като и придава невероятен блясък! Подмладява и освежава кожата със злато, стимулира производството на колаген и разглажда бръчките в дълбочина. Златен стягащ серум за оформяне и повдигане на лицевия контур, шията и деколтето. Използван за стимулиране на клетъчното делене, което чрез увеличаване броя на новите клетки води до регенериращ ефект.

Златната терапия за тяло
Хит в най-големите градове в Западна Европа и САЩ стана ново поколение златна терапия за тяло, съдържащо 24-каратово злато. Открийте тайните на красотата от древността с масаж за тяло със злато. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясък, който придават на кожата, я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава антицелулитен ефект. Ако се нуждаете от загуба на няколко см., то това е терапията за Вас. Стимулира елиминирането на токсини, участва в енергийния обмен. Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт.

Цена: 125лв. лице/ 100лв. масаж /85лв. тяло

Резервирайте час: 885 877 866

Златната терапия за лице:

• Подмладява и освежава кожата;
• Стимулира производството на колаген;
• Стимулира дейността на клетката;
• Е мощна ПРОГРАМА против стареенето;
• Разгражда бръчките;
• Има ефект на лифтинг операция;
• Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.

Златната терапия за тяло:

• Стяга и оформя контурите на тялото;
• Ремоделира тялото;

Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост. Сега вече може да го имате със SPA GOLD THERAPY – Златна грижа.