fbpx

Арган за коса

СПА терапия с Арган – Тайната на мароканските жени за красива коса!

Арган за коса – уникална Спа терапия, която придава невероятен вид на Вашата коса. Прави я мека, еластична, с естествен блясък и я подхранва от корените до краищата. Аргановото масло се смята за чудодейно или „течно злато” от много фризьори, заради огромните ползи, които има за косата. Всяка коса, увредена от стилизиране, продължителни слънчеви бани или трудна за контролиране, може да се възползва от предимствата на това масло.

Ползите от аргановото масло:
Аргановото масло се усвоява веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките, корените и възвръща естествения блясък на косата.
То има чудесни укрепващи свойства, които са много полезни ако обичате да си правите прическа за всеки повод. Ако имате навика да изправяте косата си всяка сутрин или да я оформяте със сешоар всеки ден, увреждането, което й причинявате ще я направи суха и с цъфтящи краища. Аргановото масло хидратира косата по естествен път, подхранва я, а съдържащият се в маслото витамин Е, ще помогне за бързото възстановяване и обновяване на косата ви. SPA Терапията за коса с арган е прекрасна грижи за косата, като я прави мека, подхранeна, с естествен блясък, като я подхранва от корените до краищата.

Цена: 25лв.

Резервирайте час: 0885 877 866