Терапия с Арган за коса

Терапия с Арган за коса

Терапия с Арган за коса

Тайната на мароканските жени!
SPA Терапия за коса е прекрасна грижи за косата, като я прави мека, подхранeна, с естествен блясък, като я подхранва от корените до краищата. Аргановото масло се смята за чудодейно масло или „течно злато” от много фризьори заради огромните ползи, които има за косата. Всяка коса, увредена от стилизиране, продължителни периоди на слънце или трудна за контролиране, може да се възползва от предимствата на това масло. Виж всички спа терапии в категориатя ни Красота от Мароко.

Терапия с Арган за коса

Ползите от аргановото масло

Аргановото масло се усвоява веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките и корените и възвръща естествения блясък на косата.

То има чудесни укрепващи свойства, които са много полезни ако обичате да си правите прическа за всеки повод. Ако имате навика да изправяте косата си всяка сутрин или да я оформяте със сешоар всеки ден, увреждането, което й причинявате ще я направи суха и с цъфтящи краища.

Аргановото масло хидратира косата по естествен път, подхранва я и съдържа витамин Е, който ще помогне за възстановяването и обновяването на косата ви.