fbpx

Тибетски огнен масаж

Тибетският огнен масаж е продиктуван от стар китайски метод, основан на будизма. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на напрежението и стреса. Огненият масаж възстановява жизнените сили. Родината на този екзотичен масаж е Тибет. Възхитени от резултатите му, китайците започнали често да го прилагат и го превърнали в част от СПА културата си. Постепенно той обиколил света, а чудодейните му свойства станали всепризнати. Тибетският огнен масаж започва с обтриване на тялото с етерични масла. След това върху тялото се поставя кърпа, напоена с билков екстракт, следва огненият финал. Огънят затопля цялото тяло, отваря порите и човек започва да се поти. Билковият екстракт прониква дълбоко в кожата. Според специалистите в SPA DEMETRA тази процедура укрепва имунната система и действа релаксиращо. Препоръчва се при ревматизъм, възпалителни заболявания, безсъние и наднормено тегло. Огненият масаж разширява кръвоносните съдове, което спомага за подобряване на лимфопотока и засилва метаболизма. Тибетският огнен масаж е ритуал за прочистване на тялото от токсини и възстановяване баланса в организма на петте елемента.

Огненият масаж възстановява жизнените сили. Родината на този екзотичен масаж е Тибет. Възхитени от резултатите му китайците започнали често да го прилагат и го превърнали в част от СПА културата си. Постепенно той обиколил света, а чудодейните му свойства станали всепризнати.
Тибетски огнен масаж започва с обтриване на тялото с етерични масла. След това върху тялото се поставя кърпа, напоена с билков екстракт., следва огненият финал. Огънят затопля цялото тяло, отваря порите и човек започва да се поти. Билковият екстракт прониква дълбоко в кожата. Според специалистите в SPA DEMETRA тази процедурата укрепва имунната система и действа релаксиращо. Препоръчва се при ревматизъм, възпалителни заболявания, безсъние, наднормено тегло. Огненият масаж разширява кръвоносните съдове, което спомага за подобряване на лимфопотока и засилва метаболизма. Тибетски огнен масаж е ритуал за прочиства тялото от токсини.

ТИБЕТСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН ОГНЕН МАСАЖ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на нежелания целулит.
Масажът преминава през две фази– антицелулитен масаж със дрениращо антицелулитно олио. С негова помощ може да се изгладят целулитните несъвършенства. Мануалният масаж спомага за премахване на подкожния слой мазнини под формата на целулитни образувания. Прави се по специална техника и с помощта на етерични масла, като по този начин подобрява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините., Втората фаза е огнен финал. Резултатът е изключителен – намаление на обиколката с до 4-5см още след първата процедура. При огнената терапия концентрирано се повишава температурата на тялото в третираната зона, при което се атакуват мастните депа. Резултатът от нея е изключителен – при някои клиенти – намаление на обиколката до 4-5 см още при първа процедура. Препоръчват се минимум 10 процедури 2 пъти в седмицата, за максимални  резултати.
Противопоказания: хипертония; отворени рани; висока температура; остро възпаление;  диабет; бременност; разширени вени; кожни обриви; процедури със затопляне

Противопоказания :

• хипертония;
• отворени рани;
• висока температура;
• остро възпаление;
• диабет;
• бременност;
• разширени вени;
• кожни обриви;
• процедури със затопляне.

Цена: 80лв.

Резервирайте час: 0885 877 866