fbpx

Ориент масаж

Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви.

Ориент масаж и техника на прилагането му

Понякога се комбинира с иглотерапия. В човешкото тяло има около 450 групи мускули и около 2000 активни точки. Oтдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. С топли билки и етерични масла, нагряти равномерно до 50 градуса, поставени върху енергетичните точки на тялото, дава спокойствие и релакс.Също така балансира жизнената Ви енергия.

Ориент масаж и неговите специални съставки
Основните съставки на билковата смес са оризови трици, лайка и царевично брашно. Освен това към тази комбинация се прибавят етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа, зелена хума и бадемово масло. Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата. Торбичките, които са основен „инструмент“ на масажа, предварително са напълнени със сухи билки и загряти в hot cabina. Маслото, което попива в билките, изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения, а масажът го разнася по кожата и му помага да проникне по-дълбоко.

Oтдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. С топли билки и етерични масла, нагряти до 50 градуса, поставени върху енергетичните точки на тялото, дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък. Билковата смес от оризови трици, лайка и царевично брашно, етерично масло от сандалово дърво…

Ефект на Ориент масаж
По този начин ефектът е троен:

1/ от етеричните масла в билките;
2/ от натиска на масажа;
3/ от топлото сухо масло.

Историята на масажа датира повече от едно хилядолетие. Древните масажни техники идват от Изтока. Родината на масажа не може да се определи с точност, но може да се каже, че в днешният си вид масажът произхожда от Тайланд, Китай, Египет и Индия. Масажът във вида, в който е дошъл до нас, е синтез от всевъзможни методики. В източните масажи често се използват лечебни масла, билки, треви, камъни и кал. Това е един от най-древните способи за лечение и профилактика. В човешкото тяло има около 450 групи мускули и около 2000 активни точки. След 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 8 пъти. Прилагането на различни масажни похвати по свой начин въздейства на организма и поради тази причина се използва широко в профилактиката за общо укрепване на организма, както и за лечение на различни заболявания.

Цена: 80лв.

Резервирайте час: 0885 877 866