ПАРНА БАНЯ

ПАРНА БАНЯ

Парната баня се категоризира като влажен вариант на финландската сауна и е подобна на хамама. Парната баня и сауната едновременно много си приличат, но и много се различават. И двете помагат на тялото да изхвърли токсините. Разликата между сауна и парна баня може да се сведе до 2 думи: сухо срещу мокро. Сауната пропуска сух въздух, а парната баня – влажна топлина.
За да запазим концепцията за СПА и релакс и да ви предоставим конфиденциалост, ние ви подсигуряваме индивидуалност чрез запазване на час за сауна, парна баня или Хамам. Освен в случаите в който предпочитате да бъдете придружени от ваш близък човек.

Какъв е ефектът от Парна Баня?
САУНА / ПАРНА БАНЯ

ПАРНА БАНЯ​

Класическата парна баня е топло и влажно, затворено помещение, в което топлината стига до около 40 – 50°С. Помещението е видимо замъглено от нежна пара и влажността на въздуха е висока: 100%. Ароматизираща система създава допълнителни положителни емоции, чрез разпръскване на аромати бор, лавандула или мента във въздуха.

Парната баня се използва при процедури за отслабване, подобряване на обмяната на веществата и еластичността на мускулите. Парата отваря и почиства порите на кожата, и тя изглежда блестяща и гладка след банята. Дори при леки мускулни травми има лечебен ефект. Парната баня има мек, много приятен и отпускащ ефект. За разлика от сауната, тя се понася много добре от всички и поради това се смята за въвеждаща процедура в SPA терапията. Въпреки високата влажност, степента на потене е по-малка.

Детоксът идва на помощ, когато искаме да:
Редовна цена
35 лв.
Запишете своят индивидуален час на: