fbpx

Вана „Релаксация след активен спорт“

Релаксацията е именно в това – съзнателно довеждане на всяка съставна част на тялото до състояние на пълен покой, концентрация и насочването му навътре и достигане на едно по-високо ниво на себеосъзнатост, отключване и освобождаване на дълбоко напрежение. Тя е многостранен физиологичен процес, включващ отпускане на скелетните мускули и контрол върху инервацията им, съзнателен контрол над нервната система. Чрез ваната може да постигнете всичко това на 10%. Под въздействието на топлината във ваната се подобрява работата на сърдечносъдовата система и капилярите, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма.


Вана „Релаксация след активен спорт“

Отпускаща и релаксираща комбинация от сладък бадем и други чисти растителни масла за омекотяване на кожата. Маслото от бадем не случайно е най – широко използваното натурално масло. То се отличава с успокояващото си и омекотяващо действие, като придава и запазва кадифената мекота на кожата. Към него е добавено масло от гроздови семки, стимулиращо кръвообращението и прочуто с антиоксидантните си качества. Съчетанието им с внимателно подбрани етерични масла (лавандула, грейпфрут, градински чай, розмарин, кипарис, бяла ела и мента) действат отпускащо и релаксиращо на мускулите и ума след всякакво физическо напрежение.


Вана с портокалов аромат

Портокала е богат на витамин С. Ваната с витамин С може да помогне за облекчаване на умората след тежък работен ден и/или след активен спорт. Портокаловата вана е за всички, които искат да повишат еластичността на кожата си и да се борят с целулита. С нейна помощ можете да си върнете душевното равновесие, баланс както и да възстановите силите си.

Цена: 85 лв.

Резервирайте час: 0885 877 866