fbpx

Анти-акне терапия

Анти-акне терапия

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И АКНЕИЧНА КОЖА
Акнето е проблем не само на подрастващите, а за съжаление и на много от възрастните. Гнойните пъпки, лъщящата кожа и широките пори са неприятен козметичен и здравословен проблем, решаването на който е цел на тази терапия. Предлаганата от нас терапия с продукти с марката Collagena SuperActive има за цел трайно премахване на гноините пъпки, регулиране на масната секреция, лечение на възпаленията и обща регенерация за
чиста и здрава кожа. Преди да се пристъпи към терапията е много важно да се определят точно и индивидуално за всеки причините, които са допринесли за появата на проблема (хормонален баланс, начин на хранене, общо състояние
на организма и др.). След като се определят причините за появата на акнето може да се пристъпи към терапия с предлаганите от нас продукти, които са напълно безвредни и с доказана ефективност при правилна употреба и дозиране конкретно за всеки клиент. Не съдържат алкохол, петролни продукти, парабени, оцветители, парфюмни композиции. При правилна употреба нормализират pH-баланса на кожата, регулират производството на себум (сектретно мастните жлези), успокояват възпаленията, свиват порите, премахват старите акне-огнища и предотвратяват образуването на нови. Кожата придобива дълготрайно здрав и красив вид.

За жалост акнето не е проблем само на подрастващите, а и на голям процент от възрастното население. Лъщящата кожа, широките пори и гнойните пъпки са неприятен козметичен и здравословен проблем, решаването, на който е цел на тази анти-акне терапия. Борба с акнетичната кожа – терапията включва почистване на кожата, отстраняване от порите на натрупаната мастна секреция и кисти, с което се премахва възможността за възпалителни процеси. Терапията е за дълбоко почистване на проблемна и мазна кожа. Идеална серия за поддържане на акнетичната кожа, независимо от стадия. Предотвратява образуването на комедони, свива порите и почиства в дълбочина.

– Продължителност на процедурата: 45 мин;
– Препоръчително провеждане: по преценка, но не по–малко от 4 терапии за 1 месец;
– Резултат: Себорегулиране, дезинкрустация, лечение на възпаленията, обща регенерация – чиста и здрава кожа.

Цена: 38лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

IPL лечение на акне:

Използвайки къса дължина на светлинната вълна успява да контролира развитието на Propinumbacterium acnes. Това е бактерията, която е отговорна за зачервяването и възпламеняването на акнето. При лечението на акне с IPL е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни. Спа Деметра разполага с последен модел IPL апарат за борба с акнето. Тази технология се развива от 8 години и до този момент успешно се използва за лечение на акне.

• пречиства организма от шлаките и токсичните вещества;
• почиства кожата и отпушва порите;
• помага при възпалителни процеси;
• подтиска инфекциите;
• оказва благотворно влияние върху кожата.