fbpx

Терапия ГИПС КЛИН

Терапия – ГИПС КЛИН /1 ПРОЦЕДУРА – 1 НОМЕР ОТ КОНФЕКЦИЯТА НАДОЛУ

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/
Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати. За първи път на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати. Само 1 процедура е нужна да влезете в дрехи с 1 номер по-надолу – Терапия Гипс Клин. Целулитът е заболяване, което се среща изключително често при женският пол след пубертета. Оказва се, че козметичният дефект, т.нар. ”портокалова кора”, е само външният вид на проблема. Дълбочинните хиподермални и подкожни структурни изменения се оказват много сериозен медицински проблем. Фактори, предизвикващи поява на целулит са: наследствената предразположеност, застойни явления, свързани с венозната и лимфната система, хормонални причини, затлъстяване, вариации в теглото, обездвижване, различни стресови фактори, климактериум, бременност и други.

Целулитът изисква време и търпение! Това е факт.

Но за първи път на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати. Само 1 процедура е нужна да влезете в дрехи с 1 номер по-надолу – Терапия – ГИПС КЛИН.

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени. Интензивната фаза е лимфен дренаж с крем с дрениращ ефект, подпомага локалното дрениране и лимфо отока, и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини. Прави се мозайка от Активен антицелулитен гел с отслабващ ефект и стягащия крем на проблемните зони. Активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен, и антицелулитен ефект. Липоразграждащият ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки. А на местата, които имат нужда, като вътрешна част на бедрата стягащият антицелулитен крем. По време на гипс маската, Вие вече имате усещането, че кожата Ви се стяга и първите резултати, че сте ОТСЛАБНАЛИ са налице. Невероятно, но факт!

Списанията, телевизионните предавания и радиото ни заливат с хиляди съвети как трябва да се храним правилно, и какво да ядем. В козметичните салони се предлагат хиляди антицелулитни терапии. Прекрасните тела на манекенките от списанията не престават да ни мъчат, но едновременно с това и да ни амбицират да изглеждаме като тях, а въпросите са: „Как да отслабна? Коя е най-добрата диета? Какво да спортувам?“. Отдавна вече диетите за 3, 5 или 10 дни не са актуални. Те не разрешават проблема в дългосрочен план, а ни поставят в омагьосан кръг, където непрекъснато се качват и смъкват килограми. Отговорът е терапия «Гипс Клин». Терапия Гипс Клин, работеща в широк спектър, идеална за едематозен и фиброзен целулит, изгубена еластичност на кожата, при локално натрупване на мазнини, стари стрий и венозни проблеми.

Терапия за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/:

• Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките);
• Изгаряне на мазнини;
• Борба с едематозен и фиброзен целулит;
• Стягане;
• Лечение на стари стрий;
• Венозни проблеми, тежки уморени крака.

Цена: 150лв.

Резервирайте час: 0885 877 866