Редуцираща терапия за силния пол

Редуцираща терапия за силния пол

Калолечение.

Редуцираща терапия за силния пол/ – 4 cm за 28 дни

Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху талията и останалите проблемни зони. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да имат равен и твърд корем. Терапията не съдържа парабени. Има охлаждащ ефект, който преминава за няколко минути след нанасянето на финалната фаза от терапията.

Редуцираща терапия за силния пол
Студио за отслабване

Кална терапия /Калолечение/ за отслабване

Парафинът, смесен с морската кал, хидратира кожата и подобрява тонуса й. Алги и екстракт от Гуарана, действат в синхрон с подгряващия ефект на парафангото, като разграждат мастните натрупвания и стимулират елиминирането на течностите. Ето защо ние препоръчваме прилагането на тази процедура при наличие на оточен целулит, както и при по-голямо количество на подкожна мастна тъкан. Виж всичките ни предложения за моделиране на тялото. 

Кална терапия за силният пол​

Кална терапия /Калолечение/ за силният пол

Активният начин на живот, ежедневното агресивно третиране на кожата при бръснене, вредното влияние на слънчевите лъчи и липсата на програма за специални грижи, бързо оказват пагубно влияние върху нея. Тази програма е най-съвременната защита на кожата. Невероятната маска щедро насища кожата с кислород и възвръща нейната мекота.

Терапията въздейства върху организма по следните начини:

Цена цяло тяло
85 лв.
Резервирайте час

ТОП АПАРАТИ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО ПРИ СИЛНИЯТ ПОЛ

ТОП АПАРАТИ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО ПРИ СИЛНИЯТ ПОЛ

Криолиполиза

Laser Slim

Редуцираща терапия за силния пол

EM Shape