fbpx

СПА избелване на зъби

Спа избелване на зъби в SPA Demetra
SPA DEMETRA Ви представя най-новата технология за Спа избелване на зъбите. Това е най-новият апарат от Холивуд. Създаден е за трайно избелване на зъбите с няколко тона. Комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка.

Най-новата технология за спа избелване на зъби

Като повечето естетични процедури и тази е въведена в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. И както винаги SPA DEMETRA следи новостите в козметичната индустрия и Ви предлага НОВА ИЗБЕЛВАЩА SPA СИСТЕМА. Вие можете да получите за 21 минути вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA. Терапията може да се изпълни както индивидуално, така и по време и в комбинация с всяка една терапия.

Метод на спа избелване на зъби

СПА Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба. Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар.

Спа избелване на зъбите – Как действа системата?

Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържт 35 % гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

Цена: 100 лв.

Резервирайте час: 0885 877 866